T. Sinickis aštriai sudirbo savo „eurovizinius“ konkurentus: „Nesąmonės, „chaltūra", tragedija"

Šeštadienį įvyks Lietuvos atrankos į „Euroviziją“ finalas. Jame dalyvaus ir duetas „Henry & Tommy Modric“ – buvęs roko grupės „Gravel“ vokalistas Tomas Sinickis (36 m.) ir jo grupės bosistas Henrikas Piktuižis (28 m.), atrankos žiūrovus nustebinę gvazdikais švarko atlape ir svingo stiliaus daina „Neverpart“.

"Henry &amp; Tommy Modric"<br>T.Bauro nuotr.
"Henry &amp; Tommy Modric"<br>T.Bauro nuotr.
"Henry &amp; Tommy Modric"<br>T.Bauro nuotr.
"Henry &amp; Tommy Modric"<br>T.Bauro nuotr.
"Henry &amp; Tommy Modric"<br>J.Stacevičiaus nuotr.
"Henry &amp; Tommy Modric"<br>J.Stacevičiaus nuotr.
"Henry &amp; Tommy Modric"<br>T.Bauro nuotr.
"Henry &amp; Tommy Modric"<br>T.Bauro nuotr.
Daugiau nuotraukų (4)

Lrytas.lt

Feb 22, 2019, 6:50 PM, atnaujinta Feb 22, 2019, 8:07 PM

Kroatų futbolo žvaigždės Lukos Modričiaus pavardę pasiskolinę linksmuoliai sakė, kad tai – strateginis sprendimas.

„Žiūrime toli į ateitį. Tai strateginis sprendimas. Įsivaizduokime, kad mes kokiu nors būdu laimėsime šitą atranką ir keliausime į „Euroviziją“ Tel Avive.

Mes dėmesį atkreipsime kur kas labiau nei kokia nors Monika Marija. Monikų Marijų Europoje yra 200 tūkstančių, o Modričius – vienas. Ir štai iš kažkur atsirado Tommy ir Henry Modričiai. Jau keista ir įdomu. Balkanų šalių publika turėtų pasipiktinti, bet negalės nebalsuoti už tokį duetą. Kada iš kokių kroatų, serbų gavome bent po 2 balus?“ – dar prieš savo pirmąjį pasirodymą atrankoje juokėsi Tomas.

Tiesa, šios savaitės viduryje portalo lrytas.lt konferencijoje jis sakė, kad visiškai nesitiki laimėti, o ir šiaip mielai nebedainuotų atrankos finale.

„Dabar jau bijom, kad galim laimėti. Mes, kaip debiutantai, jau viską pasiekėme. Jei būtų galimybė nedalyvauti finale, neičiau, bet sako, kad tada mus nubaus, Monika Marija turės dainuot trečią dainą, jai ten persirenginėti daug reiks.

Todėl dalyvausime, bet nelaimėsime. Už mus žiūrovai balsavo dėl protesto, dabar jiems jau bus pabodę. Kas laimės? Koks nors nesusipratimas. Pradėjau gilintis į konkurentų dainų žodžius – tragedija“, – kalbėjo T.Sinickis.

Kas bus, jei vis dėlto laimės? Tomas dėstė, kad tada kreipsis į antrąją vietą laimėjusio atlikėjo vadybininkus.

„Nueisiu pas Martyną Tylą ar Gediminą Jaunių ir paklausiu, kiek mums duos už tai, kad nevažiuotume ir užleistume vietą.

Kur bus kitų metų „Eurovizija“? Kad ne Lietuvoje, tai faktas. Gerai, jei norite šou, pakalbėkime apie konkurentus.

„Antikvariniai Kašpirovskio dantys“ – jų už rasistinę dainą („“ndai“, kurioje Indijos gyventojai lyginami su neplautais indais – Red.) nebuvo galima prileisti prie konkurso. Lietuvių atmintis trumpa, už tokius dalykus reikia uždrausti visam gyvenimui.

Monika Marija su dviem dainom (ketvirtadienį paaiškėjo, kad ši dainininkė vis dėlto finale atliks vieną dainą – Red.). Susidvejinusi asmenybė? Jūs girdėjot dainos „Light On“ žodžius? Kai tekstų autorius rašo „i'm running and running and running and running“, tai didžiausio lygio „chaltūra“. Neturima ką rašyti, nesąmonė, žodžių kratinys. Jos „Criminal“ daug geresnė daina.

E.Jennings ir J.Didžiulis – visiška nesąmonė. Jurgis labai blogai dainuoja, jei Erica viena dainuotų, būtų gerai.

Jurgis Brūzga man labai patinka, bet aš neprisimenu jo dainos, vadinasi – nesąmonė. Junos irgi siųsti negalima. Jurijus – jei jis sudainuos kaip pusfinalyje, galima siųsti“, – svarstė T.Sinickis.

Galiausiai jis pridūrė, kad atrankos finale skambės nauja jo ir Henriko dainos aranžuotė, o niūrias šnekas galbūt įtakojo kojos skausmai.

„Man podagros priepuolis, gal šeštadienį jau kalbėsiu, kad noriu laimėti. Bet kol kas man labai skauda, aš net nežinau, ar galėsiu scenoje stovėti“, – prisipažino dainininkas.

Dueto pasirodymas „Eurovizijos“ atrankos pusfinalyje:

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.