„Eurovizijos“ atrankos finalininkė Juna atsikirto į Migloko pašaipą dėl seksualių judesių

Šeštadienio vakarą įvyksiančios Lietuvos atrankos į „Euroviziją“ finalininkė Juna (20 m.) – prieš ketverius metus TV šou „Lietuvos balsas“ laimėjusi dainininkė Justina Budaitė, kuriai ši „Eurovizijos“ atranka – žingsnis į naują karjeros etapą.

Junos pasirodymas atrankos pusfinalyje.<br>T.Bauro nuotr.
Junos pasirodymas atrankos pusfinalyje.<br>T.Bauro nuotr.
Juna.<br>T.Bauro nuotr.
Juna.<br>T.Bauro nuotr.
Juna.<br>T.Bauro nuotr.
Juna.<br>T.Bauro nuotr.
Juna.<br>T.Bauro nuotr.
Juna.<br>T.Bauro nuotr.
Juna.<br>T.Bauro nuotr.
Juna.<br>T.Bauro nuotr.
Juna.<br>T.Bauro nuotr.
Juna.<br>T.Bauro nuotr.
Juna.<br>T.Bauro nuotr.
Juna.<br>T.Bauro nuotr.
Daugiau nuotraukų (7)

Lrytas.lt

2019-02-23 10:53

Iš Mažeikių kilusi, Vilniuje gyvenanti mergina neseniai metė lietuvių filologijos studijas, įsidarbino vieno sostinės viešbučio registratūroje ir nusprendė visą laisvą savo laiką skirti muzikai.

Šiame kelyje jai padeda buvęs mokytojas iš „Lietuvos balso“ – dainininkas Donatas Montvydas, kuris yra ir vienas iš Junos „eurovizinės“ dainos „Strength Of A Woman“ autorių.

Beje, D.Montvydo dėka Juna jau yra dainavusi didžiosios „Eurovizijos“ scenoje – 2016-aisiais buvo pritariančioji vokalistė per jo pasirodymą Stokholme.

„Mano atliekama daina – apie skaudžius santykius ir stiprybę, kurią savyje atranda į juos įsivėlusi moteris. Kuri pajunta, kad gali būti nepriklausoma, ir jos joks kitas žmogus nesugniuždys. Tai – moteriška filosofija, mintis apie tai, kad žmogus gali būti stiprus ir vienas.

Manau, ši tema svarbi ir visiems suprantama“, – apsilankiusi portalo lrytas.lt konferencijoje, apie ritmingą, šiuolaikiško popmuzikos skambesio kūrinį pasakojo atlikėja.

Pirmajame atrankos etape Juna scenoje pasirodė viena, antrajame – su šokėjais, o finale žada surengti dar įspūdingesnį pasirodymą.

„Palaukite ir pamatysite, tai turėtų būti bomba. Kardinaliai visko nekeisime, bet viskas bus dar ryškiau. Gyvenime aš esu ramus žmogus, bet dainuojant tarsi atsiranda kita mano versija, prabunda vidinis gyvulys, kuris nori sudraskyti sceną“, –  vaizdžiai pasakojo Juna.

Itin seksualų įvaizdį ir šokio judesius atrankoje demonstruojanti Juna sulaukė ir kritikos – iš atrankos jau iškritusi atlikėja Migloko, įsivėlusi į konfliktą su rengėjais dėl scenoje parodyto nepadoraus gesto, kiek pašaipiai užsiminė apie dainininkę, kurios judesiai primena frikcijas. Tiesa, jos vardo nepaminėjo.

„Kiek bandžiau suprasti, turbūt kalbama apie mane. Neįsižeidžiau, bet man pasirodė keista, kai žmogus į savo konfliktą įvelia kitą žmogų, kurio net nepažįsta. 

Kita vertus, čia juk scena, kasdienybėje aš taip tikrai nešoku, bet daina to reikalauja ir šiam kūriniui tai tinka“, – gūžtelėjo pečiais Juna.

Dėl „Eurovizijos“ atrankų aktyviai sportuoti pradėjusi mergina sako, kad repeticijos ir pasirodymai padėjo jai scenoje pasijusti laisvesnei. Nors ir neslepia, kad tikriausiai nėra viena ryškiausių šios atrankos favoričių. Tai rodo ir balsavimas – į finalą Juna pateko komisijos balsų dėka.

„Iš žiūrovų balsavimo matosi, kad daug palaikymo sulaukia Monika Marija, Jurijus Veklenko. Man labai patinka Jurgio Brūzgos pasirodymas.

Bet visi nori laimėti. Nenoriu varžytis, bet noriu rodyti muziką žmonėms. Tikiu, kad mano pasirodymas gali gerai atrodyti, palikti įspūdį ir „Eurovizijoje“, – kalbėjo viena jauniausių atrankos finalininkių.

Jos pasirodymas atrankos pusfinalyje:

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.