Išgirskite pirmieji: lrytas.lt transliacijoje – „Lietuvos balso“ laimėtojos Gerdos dainos premjera

Ketvirtadienį naujienų portalo lrytas.lt tiesioginėje konferencijoje lankysis muzikinio TV šou „Lietuvos balsas“ laimėtoja Gerda Šukytė, savo gerbėjams turinti ypatingą naujieną.

 Gerda Šukytė.<br>„Elitaz“ nuotr.
 Gerda Šukytė.<br>„Elitaz“ nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2019-02-28 09:26

Prieš porą mėnesių šešiolikmetė iš Alsėdžių triumfavo „Lietuvos balse“, žiūrovus sužavėjusi ne tik balsu, bet ir kuklumu bei natūralumu.

„Žiūrėsime, kaip viskas klostysis. Man sunku kalbėti apie ateitį. Mokykloje gerai sekasi matematika ir fizika. 

Norėtųsi ir studijuoti dalyką, susijusį su matematika. Bet dabar, po šios pergalės, visokių minčių kyla“, - laimėjusi „Lietuvos balsą“, svarstė mergina.

Laiko ji veltui neleidžia – ketvirtadienį pristato pirmąją savo solinės karjeros dainą „Genai“, kurią pirmieji galės išgirsti portalo lrytas.lt skaitytojai.

Konferencija su Gerda prasidės 12 valandą – joje pati dainininkė pristatys kūrinį, papasakos, kaip po pergalės pasikeitė jos gyvenimas, ir atskleis artimiausius savo karjeros planus.

Konferencijoje kviečiame aktyviai dalyvauti ir portalo skaitytojus – kaip įprasta, klausimus dainininkei transliacijos metu galėsite komentarų langelyje, taip pat – lrytas.lt feisbuko paskyroje.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.