Alanas Chošnau pristato naują dainą ir vaizdo klipą

Prieš porą mėnesių į solinę veiklą sugrįžęs Alanas Chošnau jaučiasi pakylėtas naujų darbų – pristatoma jau antroji autorinė daina „Per daug tavęs“ ir Lietuvoje nufilmuotas muzikinis vaizdo klipas.

Alanas Chošnau pristato vaizdo klipą.<br>R.Šeškaičio nuotr. 
Alanas Chošnau pristato vaizdo klipą.<br>R.Šeškaičio nuotr. 
Alanas Chošnau pristato vaizdo klipą.<br>R.Šeškaičio nuotr. 
Alanas Chošnau pristato vaizdo klipą.<br>R.Šeškaičio nuotr. 
Alanas Chošnau pristato vaizdo klipą.<br>R.Šeškaičio nuotr. 
Alanas Chošnau pristato vaizdo klipą.<br>R.Šeškaičio nuotr. 
Daugiau nuotraukų (3)

Lrytas.lt

2019-03-03 19:18, atnaujinta 2019-03-03 19:32

Alanas užtikrintai didina karjeros greitį ir spaudžia akseleratorių. Daina „Per daug tavęs“ – tai patyrusio ir savimi pasitikinčio vyro kelionė per save ir įkrovos paieškos gamtos stichijoje.

„Daina ir klipas pavyko labai stiprūs – jie vienas kitą pildo ir padeda parodyti tai, ką noriu kurti ir vystyti Lietuvoje. Mano tikslas – ne tik unikali autorinė kūryba, ką visą laiką užtikrinu, bet ir žinutė klausytojams, kad galima ir iš tiesų gera kokybišką muziką bei vaizdo produkciją kurti būtent Lietuvoje“, – teigia Alanas Chošnau.

Lietuva yra turtinga gamta ir kraštovaizdžiais, metų laikais, kultūra, istoriniais miestais ir nuostabiu pajūriu – tai tautos lobynas, kuris sinergijoje su kūryba ne tik priartina mus prie savo šalies, bet traukia ir tarptautinį dėmesį.

„Nepripažįstu vakarų kultūros kopijavimo, klišių vaikymosi, sekso ir agresijos sureikšminimo muzikos ir vaizdo kūryboje. Savo darbu aš siekiu visiškai kitų dalykų – unikalumo, estetikos ir brandaus rezultato. Lietuviška muzika yra mūsų kultūros dalis ir aš noriu, kad ji turėtų stiprų ilgalaikiškumo kodą.

Jau 27 metus kuriu Lietuvoje, mačiau visus nepriklausomos Lietuvos muzikos vystymosi etapus ir žinau, kad greitoji mada, nepaisant laikino susižavėjimo, neišlieka“, – užtikrina Alanas.

Dainos „Per daug tavęs“ klipas Alanui brangiai kainavo ir leido pasitikrinti imunitetą – vidury vasario mėnesio daugiau kaip 10 valandų jis filmavosi labai šaltame ore, o paskutinių kadrų metu paslydo ant jūros akmenų ir įkrito į Baltijos jūrą. „Gera žinia, kad esu atsparus šiauriniam žiemos vėjui ir šaltai jūrai. Vietoje susirgimo pajutau visišką minčių išsivalymą ir galingą gamtos įkrovą. Tai lyg naujas krikštas.“ – juokauja Alanas.

Kviečiame įvertinti Alano Chošnau dainą „Per daug tavęs“ ir vaizdo klipą, kurio kūrybinė komanda – prestižinius tarptautinius apdovanojimus pelnęs kino režisierius bei prodiuseris Aleksandras Brokas, dailininkas ir stilistas Vitalis Čapkauskas, taip pat AMI inkubatoriaus jaunieji menų profesionalai.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
REPORTERIS: sulaikyti asmenys, įtariami L. Volkovo užpuolimu