Lrytas.lt tiesiogiai – pokalbiai su A. Mamontovu ir I. Narkute: stebėk ir laimėk prizų

Antradienį naujienų portalo lrytas.lt studijoje lankysis net du žinomi Lietuvos muzikos atlikėjai.

 A.Mamontovas ir I.Narkutė.<br> T.Bauro ir J.Stacevičiaus nuotr.
 A.Mamontovas ir I.Narkutė.<br> T.Bauro ir J.Stacevičiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Mar 5, 2019, 10:20 AM, atnaujinta Mar 5, 2019, 10:22 AM

12 valandą galėsite stebėti tiesioginę transliaciją su Andriumi Mamontovu – dainininku, kuris šį ketvirtadienį Vilniaus „Siemens“ arenoje pradės trijų koncertų turą per šalies didmiesčius.

Šiuose koncertuose į sceną jis žengs su Modesto Pitrėno diriguojamu orkestru ir atliks muziką iš savo kultinio albumo „Šiaurės naktis. Pusė penkių“, išleisto prieš du dešimtmečius.

Tiksliau – naujas šių kūrinių aranžuotes, kurios pernai vasarą pirmą sykį buvo atliktos festivalyje „Midsummer Vilnius“, o gruodį įamžintos legendinėje Londono studijoje „Abbey Road“.

Koncertuose jau bus galima įsigyti šiuos įrašus, išleidžiamus kompaktinėje ir dviguboje vinilo plokštelėje.

Studijoje su A.Mamontovu pasikalbėsime apie šį įrašą, artėjančius koncertus ir vienam iš pokalbio žiūrovų padovanosime albumą su atlikėjo autografu. Laimėtoją išrinksime iš skaitytojų, užduosiančių Andriui klausimus transliacijos komentarų langeliuose – naujienų portale ir lrytas.lt feisbuko paskyroje.

Lygiai taip pat bus galima laimėti prizą ir tiesioginiame pokalbyje su Ieva Narkute, kuris prasidės 14 valandą.

Pernai po motinystės atostogų į sceną su nauju albumu grįžusiai atlikėjai puikiai sekasi – ji ką tik išleido geriausių savo dainų vinilo plokštelę ir pradėjo naują koncertų turą „Visos meilės taisyklės“.

Anot atlikėjos, tai – programa, atskleidžianti visas santykių paslaptis. Susidomėjimas – toks, kad į pasirodymą Vilniuje visi bilietai išgraibstyti, teko skelbti papildomą koncertą.

„Meilės taisyklės buvo priimtos šūksniais, kvatojimu, pritariamu galvų linksėjimu. Po koncerto žmonės sakė, kad jaučiasi pakeisti ir atsivertę. Net mano gitaristas Aurimas Driukas sužinojo sau naudingos informacijos“, – kaip visada šmaikščiai apie pirmąjį pasirodymą Palangoje sakė I.Narkutė.

Koncertai „Visos meilės taisyklės“ vyks: kovo 16 d. – Šiauliuose, 20 d. – Kaune, balandžio 1 d. – Vilniuje (išparduotas),  25 d. – Vilniuje (papildomas). Transliacijos metu klausimus uždavę skaitytojai gali laimėti kvietimus į vieną iš šių pasirodymų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.