Grupė „Patruliai“ naują dainą skiria Lietuvos moterims

Sprogdinančia energija, gera nuotaika ir užvedančiomis dainomis išsiskirianti grupė „Patruliai“ pavasarį pasitinka nauja daina „Sakyk, kodėl?“ ir skiria ją visoms Lietuvos moterims.

 Grupės vaikinai. <br> M. Reimerio nuotr.
 Grupės vaikinai. <br> M. Reimerio nuotr.
 Grupės vaikinai. <br> M. Reimerio nuotr.
 Grupės vaikinai. <br> M. Reimerio nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

Mar 8, 2019, 9:36 AM

„Patruliai“ šiemet švenčia 15 metų scenoje sukaktį ir leidosi į turą su gyvo garso grupe po Lietuvą „15 metų! Švęsim garsiai“.

Nors turas intensyvus ir jau įpusėjęs, o iš viso bus aplankyta daugiau nei 20 Lietuvos koncertų salių, muzikantai Algirdas Radzevičius ir Juozas Butnorius rado laiko ir naujai dainai įrašyti.

„Daina „Sakyk, kodėl?“ – dovana visoms Lietuvos moterims. Taip pat – dovana mūsų klausytojams grupės jubiliejaus proga. Mes taip pasikrauname koncertuose. Mūsų publika nereali. Gal todėl ir užteko jėgų naujai dainai. Be abejo, ir pavasaris ne paskutinėje vietoje. Visada pavasarį norisi pasitikti su nauja daina“, – juokiasi Algirdas ir Juozas.

Muzikantai sako, kad ir kiek visi skeptiškai kalbėtų apie meilės dainas, žmonėms jos patinka labiausiai. „Jausmai mums visiems nesvetimi, matyt, čia meilės dainų sėkmės formulė. O apie meilę – neprišnekėsi. Reikia arba mylėti, arba apie ją dainuoti“.

Muzikantai tikisi, kad naujoji daina „Sakyk, kodėl?“ patiks jų klausytojams, o ypač – klausytojoms. Ją bus galima išgirsti ir grupės „Patruliai“ turo „15 metų! Švęsim garsiai“ koncertuose.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.