Lrytas.lt tiesiogiai – moteris sveikinantys A. Kaušpėdas ir V. Diawara: pamatyk klipą ir laimėk

Penktadienį 12 valandą naujienų portalo lrytas.lt tiesioginėje transliacijoje lankysis žinomi Lietuvos muzikos atlikėjai Viktoras Diawara ir Algirdas Kaušpėdas, pristatantys naują savo grupę „KAnDIs“.

„KAnDIs“.<br> V.Jokubausko nuotr.
„KAnDIs“.<br> V.Jokubausko nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Mar 8, 2019, 10:17 AM, atnaujinta Mar 8, 2019, 10:22 AM

Prieš porą metų išsiskirsčius grupei „Antis“, jos lyderis A.Kaušpėdas pasiūlė „Skamp“ nariui V.Diawarai kurti dainas kartu.

Taip atsirado grupė „KAnDIs“, jau pristačiusi keletą dainą, pernai dalyvavusi Emilio Vėlyvio „Zero Live Show“, o prieš porą savaičių išleidusi ir debiutinį albumą „Už poliarinio rato“, prie kurio prisidėjo ir žinomas prodiuseris Leonas Somovas.

Ryškūs A.Kaušpėdo tekstai ir V.Diawaros muzikiniai eksperimentai, balansuojantys tarp roko ir elektronikos, - nors skamba kaip paradoksas, dviejų patyrusių muzikantų naują darbą galima vadinti vienu įdomiausių šių dienų lietuviškos muzikos debiutų.

Moters dieną grupė „KAnDIs“ ne tik papasakos apie savo veiklą, ruošiamą pirmąjį solinį koncertą, bet ir pristatys naujutėlį vaizdo klipą „Moteris“. Tikriausiai tai, jog šis pokalbis vyksta Kovo 8-ąją, nėra atsitiktinumas.

Transliacijoje kviečiami dalyvauti visi portalo lrytas.lt skaitytojai – užduoti klausimus muzikantams galite komentarų langelyje naujienų portale ir lrytas.lt feisbuko paskyroje.

Vienam klausimo autoriui padovanosime puikų prizą – debiutinį grupės albumą su muzikantų autografais.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.