JAV rokenrolo veteranas Jerry Lee Lewisas atšaukė koncertus

JAV rokenrolo pionierius Jerry Lee Lewisas, praeitą mėnesį patyręs nesmarkų insultą, iš ligoninės buvo perkeltas į reabilitacijos centrą, bet buvo priverstas atšaukti kelis suplanuotus koncertus, įskaitant pasirodymą Naujojo Orleano džiazo festivalyje.

 JAV rokenrolo veteranas Jerry Lee Lewisas atšaukė koncertus.<br> Scanpix nuotr.
 JAV rokenrolo veteranas Jerry Lee Lewisas atšaukė koncertus.<br> Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2019-03-19 17:57

Pirmadienį jo neurologo paskelbtame pranešime sakoma, kad tikimasi, jog 83 metų žvaigždė visiškai pasveiks, taikant intensyvius reabilitacijos metodus.

Į Rokenrolo Šlovės galeriją įtrauktas J. L. Lewisas taip pat paskelbė balandžio 28-ąją turėjusį įvykti pasirodymą Naujojo Orleano džiazo festivalyje, gegužės 18-osios koncertą Tenesio valstijos mieste Noksvilyje ir birželio 8-osios koncertą Virdžinijos valstijos mieste Aleksandrijoje.

„Žudiko“ pravardę pelnės J. L. Lewisas yra žinomas dėl savo nepaprastai energingų pasirodymų ir virtuoziško skambinimo pianinu. Nuo 6-ojo dešimtmečio jis yra išleidęs daug hitais tapusių dainų, tokių kaip „Great Balls of Fire“ ir „Whole Lotta Shakin' Goin' On“.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.