Likus mėnesiui iki „Eurovizijos“ aiškėja lažybininkų favoritai: Jurijaus Veklenko tarp jų nėra

Gegužės viduryje įvyks vienas populiariausių muzikos renginių – Tel Avive prasidės 64-asis „Eurovizijos“ dainų konkursas.

 Konkurso dalyviai.<br>Scanpix ir LR archyvo nuotr.
 Konkurso dalyviai.<br>Scanpix ir LR archyvo nuotr.
 Johnas Lundvikas.<br> Scanpix nuotr.
 Johnas Lundvikas.<br> Scanpix nuotr.
 Sergejus Lazarevas.<br> Scanpix nuotr.
 Sergejus Lazarevas.<br> Scanpix nuotr.
 Jurijus Veklenko.<br> LR archyvo nuotr.
 Jurijus Veklenko.<br> LR archyvo nuotr.
 D. Laurence.<br> Scanpix nuotr.
 D. Laurence.<br> Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (5)

Lrytas.lt

2019-04-10 20:22

Lietuvos atstovas Jurijus Veklenko (28 m.) šiemet pasirodys antrajame pusfinalyje. Prieš dvyliktu numeriu pažymėtą, lyriškai nusiteikusio klaipėdiečio pasirodymą skambės Maltos daina, po jo – vieno iš šių metų lažybininkų favoritų laikomo Sergejaus Lazarevo kūrinys.

Tiesa, charizmatiškojo ruso daina „Scream“ nėra geriausiai vertinama azartiškai nusiteikusių „Eurovizijos“ žiūrovų atžvilgiu. Palankiausios prognozės išlieka Nyderlandams.

Lyginant praėjusios ir šios savaitės  Eurovisionworld.com duomenis, yra pastebima, kad olando Duncano Laurence daina „Arcade“ tapo dar populiaresnė. Prieš septynias dienas lažybininkai Nyderlandų tikimybę laimėti konkursą vertino 24 procentais. Šią savaitę atlikėjo šansai išaugo trimis procentais.

Tuo metu, Rusijos ir Šveicarijos tikimybė laimėti konkursą krito 1 procentu, S. Lazarevas bei kūrinį „She Got Me“ atliekantis Šveicarijos atstovas Luca Hänni vis dar dalijasi antrąja ir trečiąja vietomis.

Jurijus Veklenko pasislinko viena pozicija žemiau – iš 33-os vietos jis nusileido į 34-ąją. Jo šansai laimėti vertinami mažiau, nei 1 procentu.

Lietuvos lažybų fronte – kiek kitokios prognozės. Daugiausia šansų laimėti lietuviai, taip pat, kaip ir praėjusią savaitę skiria Nyderlandams.

Antrojoje vietoje išlieka Rusija, tačiau dėl trečiosios vietos lažybų bendrovių nuomonės išsiskiria – tarp trijų geriausiųjų patenka ne tik Šveicarijos, bet ir Švedijos dainininko Johno Lundviko daina „Too Late for Love“.

Jurijui tautiečių prognozės išlieka nepalankios.

 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.