Premjera: grupės Lilas ir Innomine hituose girdima Evgenya Redko pradeda solinę karjerą

Jos balsas jau yra papuošęs populiariausius hiphopo grupės Lilo ir Innomine hitus „Karina“, „Išversk man pasaulį“, „Tu privalai skambėt“.

Evgenija Redko. <br>V.Jasausko nuotr. 
Evgenija Redko. <br>V.Jasausko nuotr. 
Evgenija Redko. <br>V.Jasausko nuotr. 
Evgenija Redko. <br>V.Jasausko nuotr. 
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

Apr 17, 2019, 1:18 PM, atnaujinta Apr 17, 2019, 1:39 PM

Melomanai ją girdėjo ir matė šeimyniniame duete PAI X. Ji – Evgenya Redko – į naują savo kūrybinį etapą žengianti dainininkė. Šiandien solinę programą ruošianti atlikėja džiaugiasi galėdama pasidalinti naujausiu kūrybos vaisiumi – vaizdo klipu dainai „Žinom tik mes“.

„Muzika ir dainavimas lydi mane visą gyvenimą, tai visuomet buvo pagrindinė mano veikla. Iki šiol visos mano dainos oficialiai buvo išleistos tik mudviejų su vyru duete PAI X bei su grupe Lilas ir Innomine.

Tačiau paširdžiuose man nuolat kirbėjo jausmas, kad muzikine prasme dar esu pasakiusi ne viską“, – apie sprendimą pradėti solinę karjerą pasakoja dainininkė.

Evgenya prisipažįsta, kad be muzikos ir gyvenimo partnerio paraginimo bei padrąsinimo daina „Žinom tik mes“ būtų dar ilgai gulėjusi stalčiuje su kitais jau parašytais kūniniais.

„Be Asi mano kūryba vienareikšmiškai skambėtų kitaip, jeigu iš viso skambėtų, – šypsosi Evgenya. – Dainas mes kuriam kartu, mano tekstams ir muzikai Asi prideda garsų ir melodijų harmonijos“.

Vaizdo klipe, kurio autorius – talentingas vaizdų kurėjas Vytautas Jašauskas, objektyvas fokusuotas į šokančią Evgenyą kuriai tai buvo naujas išbandymas ir iššūkis.

„Šokti prieš kameras, stebint kitiems žmonėms, yra kur kas sudėtingiau nei vienam prieš veidrodį. Džiaugiuosi, kad man pavyko perlipti save ir atsipalaiduoti. Už ką esu labai dėkinga choreografiją kūrusiai ir mane palaikiusiai Kamilei Karpalovaitei, dar žinomai Kamilla Lil‘K vardu“, – apie naują šokio patirtį pasakoja Evgenya.

Pasakodama apie pristatomą kūrinį „Žinom tik mes“ Evgenya nori, kad kiekvieną klausytoją jis paliestų savaip, kažkam leistų atpažinti save ar įvykius, todėl palieka laisvę apie dainą spręsti patiems.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.