Grupė „MaNNazz“ pristato pirmą savo lietuvišką singlą

Nacionalinėje „Eurovizijos“ atrankoje šiemet sužibėjusi grupė „MaNNazz“ pristato pirmą savo singlą lietuvių kalba – „Aš nežinau ką padarei“. Iki šiol tik angliškai kūrę sutuoktiniai Kamilė Kielaitė-Sienkievič ir Bogdanas Sienkievičius šįkart nutarė savo žinutę ištransliuoti lietuviškai.

Grupė MaNNazz. <br>Stopkadras. 
Grupė MaNNazz. <br>Stopkadras. 
Grupė MaNNazz. <br>Stopkadras. 
Grupė MaNNazz. <br>Stopkadras. 
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

May 10, 2019, 12:15 PM

Kaip teigia grupės lyderė ir vokalistė K. Kielaitė-Sienkievič, ši daina yra tarsi himnas artėjančiai vasarai ir skatina mylėti.

„Labai norėjau sukurti kažką lengvo, vasariško, ir jau seniai galvojome išleisti lietuvišką dainą. Šis kūrinys yra skirtas visiems mylintiems – galbūt tai jūsų antroji pusė, galbūt draugas, galbūt tai artimieji, o gal vaikas.

Aš numanau, kam pati skirčiau šią dainą, bet kol kas istorija tai nutyli. Važiuosite prie jūros, į gamtą ar eisite pasivaikščioti, pasiklausykite ir patys suprasite, kam jis skirtas“, – apie dainos prasmę pasakojo K.Kielaitė-Sienkievič.

Pasak dainos autorės, kūrybinis procesas buvo labai lengvas. Įrašyti kūrinį „Aš nežinau ką padarei“ padėjo gerai pažįstama komanda, tad darbas studijoje vyko sklandžiai.

„Atsibudau naktį ir aplankė kažkoks jausmas, kad reikia eiti prie klavišų. Pagrojau porą akordų, įsirašiau melodiją, o kitą dieną parašiau beveik visą kūrinį. Žinoma, vėliau sekė didelis darbas studijoje, bet labai smagu, kad su prodiuseriu Dominyku Zaliecku dirbame jau ne vienerius metus, tad kuo toliau, tuo lengviau vienas kitą suprasti.

Ši daina ypatinga ne tik dėl to, kad parašyta lietuvių kalba – joje skamba mano vyro Bogdano balsas. Visi jau įpratę, kad „MaNNazz“ kūriniuose girdime jo „beatboxą“, tai čia jo neišgirsite, tačiau švelnus vyriškas balsas – tai Bogdanas Sienkievičius.

Be to, prie įrašų prisidėjo puikus pianistas Mindaugas Balčiūnas, labai smagu, kad mes visi jau dirbame kartu ne pirmą kartą, tad darbas tikrai teikia malonumą“, – sakė K. Kielaitė-Sienkievič.

Šiuo metu „MaNNazzai“ intensyviai ruošiasi didžiausiam grupės istorijoje koncertui Vilniaus Šv. Kotrynos bažnyčioje, kuris įvyks birželio 5 d. Koncerte „Dykumos Aukštumos“ grupė žada sugroti visus savo žinomiausius kūrinius, taip pat programoje laukia kviestinių svečių pianisto Ryto Lingės, Kristinos Žaldokaitės ir gospel choro, violončelininkės Elenos Daunytės pasirodymai.

Naująją grupės „MaNNazz“ dainą „Aš nežinau ką padarei“ galite įvertinti čia: 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.