Išgirskite: Kastyčio Kerbedžio vokalistė pristato naują dainą

Kastyčio Kerbedžio pritariančioji vokalistė Agnė Michalenkovaitė pristato pavasario lengvumu alsuojančią dainą „Parašiutai“.

Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

May 14, 2019, 9:38 AM

„Naujoji daina – apie jausmus, praradus ilgai brangintą meilę. Tačiau šios dainos moteris – ne verksnė, o kovotoja. Ji nepasiduoda ir viską įveikia“, – pasakoja atlikėja. Paklausta, ar kažką panašaus yra patyrusi ir gyvenime, dainininkė ima juoktis.

„Dainą kūriau ne aš. Jos autorius – Paulius Jasiūnas. Bet turbūt visi gyvenime kažką panašaus patyrė. Daina turėtų būti artima daugeliui“, – sako Agnė.

„Parašiutai“ – apie kovingą ir pozityvią santykių pabaigą.

„Lyg būtų užrašytos mintys, kurias pats sau burbi, kai pyksti ir savęs gailiesi, tačiau galiausiai viską įveiki, išmoksti gyvenimo pamokas ir toliau šokinėji parašiutais. Tik jie jau skleidžiasi“, – juokiasi atlikėja.

Anot jos, ši daina puikiai tiks ir šokių aikštelei, ir kelionei automobiliu, ir santykiams apmąstyti bei pasverti.

„Man ši daina ir apie moterišką stiprybę. Nepakenks mums šiek tiek kietumo, tvirtumo ir stovėjimo už save. Kita vertus, dainoje atsiskleidžia ir romantinė pusė. Tokiom nuotaikom pasitinku pavasarį – gaiviai, romantiškai ir šiek tiek kovingai“, – kalba puikiai nusiteikusi Agnė.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.