Jazzu vadybininkas Lauras Lučiūnas jau žino, kas būtų, jei ji dalyvautų „Eurovizijoje“

Gegužės 14-ąją Tel Avive su trenksmu praūžė pirmasis „Eurovizijos“ pusfinalis. Kaip ir kiekvienais metais, šis dainų konkursas sulaukia daugybę dėmesio – vertinami atlikėjų pasirodymai, dainų atlikimas, vizualizacijos.

 Jazzu ir Lauras Lučiūnas.<br> LR archyvo nuotr.
 Jazzu ir Lauras Lučiūnas.<br> LR archyvo nuotr.
 Arnoldas Lukošius.<br> LR archyvo nuotr.
 Arnoldas Lukošius.<br> LR archyvo nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

May 15, 2019, 4:00 PM, atnaujinta May 15, 2019, 4:44 PM

Ant didžiosios scenos pasirodė 17 šalių atstovai. 

Iš jų dešimt šalių jau ruošiasi finalui. Tai – Graikija, Baltarusija, Serbija, Kipras, Estija, Čekija, Australija, Islandija, San Marinas, Slovėnija.

Ketvirtadienį Liucijos Lenkauskaitės vedamoje laidoje „#LrytasTIESIOGIAI“ apsilankė muzikantas, 2006 m. „Eurovizijoje“ jėgas su projektu „LT United“ išbandęs Arnoldas Lukošius ir prodiuseris, vadybininkas Lauras Lučiūnas.

„Buvo viskas labai raiba – būtent dėl to viskas buvo įdomu. Taip, ne visos dainos buvo nuostabios, bet, mano nuomone, tai yra vakarėlis ir nereikia to užmiršti. Buvo labai įvairių dalykų – bandymų padaryti meną, popsą... Aš buvau patenkintas“, – sakė Arnoldas.

Tuo metu L.Lučiūnas kalbėjo be užuolankų – kai kurių šalių skonis tikrai labai prastas.

Eurovizija“ yra televizjos laida. Tai muzikinė laida, o visi, kurie dalyvauja, yra personažai. Kažkas turi ir vaidinti. Ji eklektiška, spalvinga, tolerantiška viskam – net prastam kai kurių šalių skoniui.

Šis pusfinalis buvo linksmas – labai daug prisijuokiau. Muzikos ten nelabai buvo, bet nebūtinai ten turėtų jos būti“, – teigė Lauras.

O kokią įtaką šalies atstovui gali padaryti dalyvavimas tokiame dideliame konkurse?

„Aišku, kad gali. Bet labiau padaro įtaką šalies populiarumui. O jei šalis patenka į finalą – dar daugiau dėmesio. Čia yra esminis dalykas“, – sakė L.Lučiūnas.

Lauras dirba su Alina Orlova, Vidu Bareikiu, Juste Arlauskaite-Jazzu ir kitais populiariausiais Lietuvos atlikėjais. Studijoje pasigirdo ir klausimas, ar Jazzu vyktų į „Euroviziją“.

„Žinoma, kad galimas toks scenarijus...

Kiekvienas mano atlikėjas galėtų atstovauti – Aliną Orlovą sustatyk su portugalu Sobraliu – puikiai derės. Leonas Somovas tikrai galėtų sukurti dainą, Vidas išsitaškytų visiškai, o Jazzu, kuri turi dainą su Merūnu („Sliding Doors“ – Red.), galėtų net laimėti „Euroviziją“, – be užuolankų dėstė vadybininkas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
REPORTERIS: G. Nausėda Seimo komisijos reikalauja įrodymų