Selas pateikė naujienų apie grandiozinį šou ir džiaugiasi gyvenimo etapu be skandalų

Kaip kartą metuose vyksta „Grammy awards“, taip sykį per metus Klaipėdoje, liepos mėnesį geriausia koncertinė grupė Lietuvoje SEL surengia įspūdingą šou pajūryje. Iki šių metų koncerto likus mėnesiui, šou rengėjai kartu su grupės lyderiu Egidijumi Dragūnu pasidžiaugė akis džiuginančia statistika.

Egidijus Dragūnas.<br>J.Stacevičiaus nuotr.
Egidijus Dragūnas.<br>J.Stacevičiaus nuotr.
E. Dragūnas.<br>J. Stacevičiaus nuotr.
E. Dragūnas.<br>J. Stacevičiaus nuotr.
SEL lyderis E.Dragūnas.<br>J.Stacevičiaus nuotr.
SEL lyderis E.Dragūnas.<br>J.Stacevičiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (3)

Lrytas.lt

Jun 5, 2019, 10:59 AM

„Per kiek daugiau nei 5 metus SEL šou vien Klaipėdoje aplankė stulbinamas kiekis grupės gerbėjų. Šįmet grandioziniame šou, mūsų skaičiavimais, vėl apsilankys apie 15 tūkstančių gerbėjų, tad bendroje sumoje bus jau 100 gabalų“, – vaizdžiai kalbėjo E.Dragūnas.

Tradiciškai koncertas, kaip ir kasmet, Klaipėdoje vyks Vasaros estradoje. Šįmet jis organizuojamas Liepos 6-ąją, per Mindaugo karūnavimo šventę.

Čia bus pastatyta 16 metrų ilgio ir 62 metrų pločio grandiozinė scena. Kad ji išdygtų, turės dirbti daugiau nei 100 darbuotojų.

Jau yra suplanuota, kas koncerto Klaipėdoje metu nuskambės keliasdešimt geriausių ir naujų kūrinių. Ant scenos pasirodys SEL muzikantų grupė, o vokalistų tarpe bus ir naujų veidų.

„Man talkinanti komanda nesikeičia jau daug metų. Aš ilgai ieškau geriausių savo srities profesionalų, o kai jau susidirbam – ir nebesiskirstom“, – sakė Egidijus.

Beje, SEL koncerto organizatorių teigimu, nėra pasirodymo, į kurio organizavimo reikalus neįsijungtų pats grupės lyderis.

„Jis dalyvauja visur. Ir nors pasitiki profesionalais, bet galutinį sprendimą visose srityse visada priima pats.

Kartais po grandiozinių šou jis vidury nakties gali valandų valandas sėdėti kartu su savo komanda, kad, pavyzdžiui, išrinktų geriausias fotografijas iš renginio, kurios perteikia jo viziją“, – apie šou organizavimo užkulisius prabilo koncerto rengėjai.

Nors muzikinis Egidijaus Dragūno gyvenimas verda intensyviai, žvaigždė džiaugiasi ramiu etapu asmeninėje erdvėje.

„Laikas be skandalų man tikrai patinka. Galiu visą savo dėmesį skirti muzikai, pasiruošimui šių metų koncertams bei daugiau bendrauti su gerbėjais“, – pažymėjo žvaigždė.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.