Inga Jankauskaitė pateikė vasaros naujieną – pristatė scenos partnerį

Šią vasarą talentingoji Inga Jankauskaitė surengs du didelius koncertus Palangoje ir Trakuose. Čia garsi moteris pristatys visai neseniai išleistą albumą „Mano vienintelis“ bei kitas gerai žinomas jos dainas.

Inga Jankauskaitė.<br>M.Patašiaus nuotr.
Inga Jankauskaitė.<br>M.Patašiaus nuotr.
Inga Jankauskaitė.<br>M.Patašiaus nuotr.
Inga Jankauskaitė.<br>M.Patašiaus nuotr.
Jurijus Veklenko.<br>R.Danisevičiaus nuotr.
Jurijus Veklenko.<br>R.Danisevičiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (3)

Lrytas.lt

Jun 12, 2019, 9:53 AM, atnaujinta Jun 12, 2019, 9:54 AM

Iki pirmojo koncerto Palangos koncertų salėje liekant vis mažiau laiko, Inga atskleidžia, kad kartu scenoje su ja pasirodys ir visai neseniai bendrą kūrinį pristatęs šių metų Lietuvos atstovas „Eurovizijos“ dainų konkurse Jurijus Veklenko.

Vasara I. Jankauskaitei bus tikrai įsimintina, ji surengs net du didžiulius solinius koncertus – birželio 22 d. Palangos koncertų salėje bei liepos 19 d. Trakų pilies kieme.

Dar anksčiau talentinga moteris yra pranešusi, kad būsimuose koncertuose pristatys dar visai neseniai išleistą albumą „Mano vienintelis“, tačiau žada ir naujienų. Viena tokių – visai neseniai pristatytas duetas kartu su „eurovizinininku“ Jurijumi.

„Man tai didelė garbė ir atsakomybė scenoje stovėti kartu su tokia talentinga moterimi kaip Inga. Džiaugiuosi, kad tiek Palangoje, tiek Trakuose galėsime atlikti bendrą mūsų kūrinį „Skirtingi pasauliai“. Labai laukiu šių koncertų“, – teigia Jurijus.

Naujuoju scenos partneriu džiaugiasi ir pati Inga. Jos teigimu, dvejuose koncertuose kūrinys „Skirtingi pasauliai“ gyvai nuskambės pirmą kartą.

„Duetai man labai patinka! Ir vasara patinka! Ir Jurijus! O ši daina, taip netikėtai gimusi, puikiai tinka ir jam ir man vasarai. Tai mudu sau patyliukais ruošiam kitokią versiją, nei skamba radijo stotyse. Laukiu susitikt ir pasimėgauti tuo“, – atvirauja moteris.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.