„Finalo 4“ nugalėtoja Indrė Juodeikienė pristato naują dainą: baimių nebėra

Vieno moderniausių šių metų televizijos projektų „Finalo 4“ nugalėtoja dainininkė Indrė Juodeikienė pristato naują savo kūrybos dainą „Tu pabandyk“.

Indrė Juodeikienė.<br>Organizatorių nuotr.
Indrė Juodeikienė.<br>Organizatorių nuotr.
Indrė Juodeikienė.<br>Organizatorių nuotr.
Indrė Juodeikienė.<br>Organizatorių nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

Jun 17, 2019, 10:15 AM

Iki šiol dirbanti vaikų muzikos mokytoja, atlikėja neslepia, jog šalia kitų veiklų ji visada svajojo kurti, dainuoti ir tuo dalintis.

Visgi nebuvo taip paprasta nugalėti baimes, išmokti pasitikėti savimi ir atsiverti auditorijai.

Pasak dainininkės, šie jausmai ir lėmė naujosios dainos atsiradimą.

Muzikinio projekto „Finalo 4“ laimėjimas buvo tarsi paskatinimas priimti savo jausmus ir su kitais dalintis pagrindine sėkmės formule – „bandyk ir tau pavyks“.

„Esu dalyvavusi ne viename konkurse ir televizijos projekte. Kaskart būdavo įdomu, tik vis jaučiau, kad kažkas ne iki galo.

Galiausiai, „Finalo 4“ metu, supratau, kad viskas, ko man trūko, tai atvirumas ir buvimas savimi, tiek prieš save, tiek prieš savo auditoriją.

Supratau, kodėl pavyko nugalėti šiame projekte, kuo jis buvo kitoks.

Dabar esu tikra, kad iki svajonės kiekvienam žmogui dažniausiai trūksta ne kažkokio stebuklo, o nuolatinių pastangų, daugybės bandymų ir atvirumo su savimi.

Labai norisi tuo dalintis, įkvėpti kitus priimti save tokius, kokie esam ir nesustoti kelyje sėkmės link“, – mintimis dalijosi atlikėja.

Indrės teigimu, kūrinys yra skirtas visiems, kurie turi svajonę, bet nedrįsta sau to pripažinti arba pristinga ryžto ją įgyvendinant.

Daina, kurią su Indre drauge kūrė Faustas Venckus, išsiskiria savo tikrumu ir nuoširdumu.

Viskas yra labai asmeniška ir išgyventa pačios atlikėjos.

Dainą papildantis vaizdo klipas, nufilmuotas ir sumontuotas Vytauto Valaičio, dar labiau pastiprina pagrindinę dainos žinutę – verčiau keletą kartų pabandyti ir nepaisant nesėkmių galų gale pasiekti svajonę, nei leisti baimėms uždaryti visas duris ir nieko nedaryti dėl to, apie ką mintys kyla kiekvieną dieną.

Indrė įsitikinus, kad dėl jausmo, kurį jauti išsipildžius svajonei, verta rinktis sudėtingesnį kelią.

„Klipe žiūrovai pamatys mano sėkmės istoriją. Ir aš labai tikiu, kad ta istorija įkvėps. Jeigu bent vienas viduje ryžtingas, talentingas žmogus pamatęs šį klipą ir įsiklausęs į dainos žodžius, pradės siekti savo tikslo, tai bus didelis įvertinimas ir dovana man“, – atviravo Indrė.

Nors dainininkė ir anksčiau užsiėmė kūrybine veikla, šiuo metu ji jaučiasi atradusi unikalų savo muzikos stilių, kuris dominuos visame artimiausiame muzikiniame jos kelyje.

Ateičiai atlikėja turi daugybę planų ir idėjų naujoms dainoms. Kaip pati Indrė pastebi, išdrįsus atsiverti televizijoje, atvirumo neturėtų trūkti ir tolimesnėje kūryboje.

Po ilgo ir sunkumų kupino kelio į save ir savo kūrybinę sėkmę, atlikėja jaučiasi subrendusi ne tik kaip asmenybė, bet ir kaip atlikėja, todėl žada produktyvų ir įkvepiantį koncertinį laikotarpį.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.