Koncertui besiruošiantis Egidijus Dragūnas sulaukė netikėto prašymo

„Atvežame pasaulinio lygio šou, tad pasiruošimas jam užtrunka ilgai“, – taip apie prasidėjusius darbus Klaipėdos Vasaros estradoje sako geriausios koncertinės grupės Lietuvoje SEL lyderis Egidijus Dragūnas. Jis pajūryje liepos 6-ąją rengia kasmetinį grandiozinį šou.

 E.Dragūnas.<br> LR archyvo nuotr.
 E.Dragūnas.<br> LR archyvo nuotr.
 E.Dragūnas.<br> LR archyvo nuotr.
 E.Dragūnas.<br> LR archyvo nuotr.
 E.Dragūnas.<br> LR archyvo nuotr.
 E.Dragūnas.<br> LR archyvo nuotr.
 E.Dragūnas.<br> LR archyvo nuotr.
 E.Dragūnas.<br> LR archyvo nuotr.
Daugiau nuotraukų (4)

Lrytas.lt

Jul 1, 2019, 1:52 PM

Nuo ankstyvo ryto Klaipėdos vasaros estradoje pluša didelės darbininkų pajėgos. Kad atsirastų 16 metrų aukščio ir 62 metrų pločio scena iš viso čia per artimiausias kelias dienas dirbs virš 100 žmonių.

Grandiozinis SEL šou, kaip ir kasmet, sutraukia minias. Pasak organizatorių, koncerte Klaipėdoje šėls 15 tūkstančių minia.

Įdomu tai, kad pusė bilietų į SEL pasirodymą pajūryje prekybos vietose buvo parduoti vos per kelias savaites.

Iki šou likus keletui dienų, pasirodė nuogąstaujančių, kad koncertas Klaipėdoje gali kiek užsitęsti. E.Dragūnas dėl to turi vieną prašymą miesto gyventojams.

„Kasmet klaipėdiečiams ir miesto svečiams rengiame euforiją teikiantį šou. Kad geriausiai išpildytume savo sumanymus, mums reikalinga prietema. Tad, jei koncertas užsitęs kiek ilgėiau, greta Klaipėdos Vasaros estrados gyvenančius miestiečius prašau nepykti. Pasimėgaukite muzika kartu su tūkstančiais klaipėdiečių“, – kalbėjo SEL lyderis.

Beje, šįmet E.Dragūnas padidino paramą tiems, kurie į jo grupės šou neturi galimybės patekti. Kasmet šimtus pakvietimų į SEL šou dovanojantis atlikėjas ir šįmet sulaukė gausybės prašymų padėti vaikams iš globos namų bei suteikti pakvietimus.

„Įdomu tai, kad šiais metais kreipėsi ne tik vaikų globos namų, tačiau ir senelių namų atstovai, taip pat neįgalieji. Egidijus dosniai parėmė visus, kurie prašė paramos, ir sulaukė jaudinančių padėkų“, – išdavė SEL koncerto organizatoriai.

Primename, kad grupė SEL organizuoja tradicinį koncertą pajūrio gyventojams ir svečiams, kuris sudrebins Klaipėdą jau Mindaugo karūnavimo dieną.

Koncerto metu skambės geriausi visų laikų SEL kūriniai ir naujos grupės dainos, kartu pasirodys bene geriausia profesionalių muzikantų grupė, balsingiausi pritariantieji vokalistai, akis džiugins įspūdingo dydžio scena ir vaizdo projekcijos, kurios jau tapo neatsiejama SEL vizitine kortele.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.