Paula pristato liūdniausią dainą savo karjeroje: „Širdis tiesiog plyšta“

Jaunosios kartos atlikėja Paula Valentaitė, visai neseniai pristačiusi debiutinį albumą „Body Talk“, pastarosiomis dienomis laukia brandos egzaminų rezultatų ir ruošiasi įgyvendinti dar didesnes muzikines ambicijas. Šiandien atlikėja pristato singlą „Say Something“, kuris, pasak jos pačios, yra liūdniausia daina, kokią teko sukurti.

 Paula<br>K.Vaitonytės nuotr.
 Paula<br>K.Vaitonytės nuotr.
 Paula<br>K.Vaitonytės nuotr.
 Paula<br>K.Vaitonytės nuotr.
 Paula<br> L. Staniulionio nuotr.
 Paula<br> L. Staniulionio nuotr.
 Paula<br> L. Staniulionio nuotr.
 Paula<br> L. Staniulionio nuotr.
 Paula<br> L. Staniulionio nuotr.
 Paula<br> L. Staniulionio nuotr.
Daugiau nuotraukų (5)

Lrytas.lt

Jul 5, 2019, 9:03 AM, atnaujinta Jul 5, 2019, 9:09 AM

Šią savaitę į Lietuvą grįžusi iš muzikos industrijos židiniu tituluojamos Švedijos, kur dirbo įrašų studijoje bei apsilankė pasaulyje garsiame festivalyje „Lollapalooza“, šiandien Paula pristato dar vieną muzikinę naujieną.

„Kiekvieną kartą išvykdama svetur pagalvoju, kiek daug gero duoda kelionės. Atrodo, kad grįžti paaugęs, patyręs kažką naujo, iš to gimsta daug šviežių idėjų. Būtent tokioje būsenoje dabar esu. Jaučiu kaip bėgant laikui darausi vis atviresnė ir man nebėra baisu pripažinti, kad kartais jaučiuosi prastai arba tiesiog pasakyti tai, ką galvoju. Dėl šios priežasties šiandien drąsiai teigiu, kad pristatau pačią liūdniausią savo dainą – „Say Something“, – atvirauja atlikėja.

Paula taip pat nori išsklaidyti ir nusistovėjusius mitus, kad vasara – tik pozityvių ir linksmų dainų metas. Pasak merginos, nereikėtų dainų skirstyti pagal sezoniškumą.

„Kūryba priklauso nuo akimirkos ir joje vyraujančios emocijos. Esu laiminga, tačiau tai nereiškia, kad kartais nesijaučiu visiškai prislėgta. Ir nieko čia blogo. Kai būna liūdna, tai ir reikia paliūdėti“, – apie dainą pasakoja Paula.

„Vos baigus įrašą studijoje norėjau šio kūrinio istoriją pratęsti nedelsiant – tą pačią naktį, be jokio išankstinio pasiruošimo, nufilmavome ir vaizdo klipą. Nebuvo jokio scenarijaus, magiją sukūrė pati daina“. Šiam spontaniškam nuotykiui ryžosi ir vaizdą įamžino muzikantas ir režisierius Laimonas Staniulionis.

„Say Something“ – tai antrasis singlas iš kątik pristatyto debiutinio Paulos mini albumo „Body Talk“. Jau visai netrukus talentinga mergina pristatys ir daugiau naujienų.

Kviečiame įvertinti dainą „Say Something“ ir jam skirtą vaizdo klipą:

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.