SEL koncerto Klaipėdoje organizatoriai sunerimę: plinta netikri bilietai

Rytoj uostamiestis mėgausis geru ir kokybišku pasaulinio lygio šou, kurį tradiciškai miestiečiams ir Klaipėdos svečiams dovanoja geriausia koncertinė grupė Lietuvoje SEL. Liepos 6-ąją prognozuojami geri ir tinkami stebėti koncertą orai. Tiesa, nuotaiką koncerto organizatoriams kiek aptemdė gauta nemaloni informacija.

E.Dragūnas.<br>LR archyvo nuotr.
E.Dragūnas.<br>LR archyvo nuotr.
E.Dragūnas.<br>LR archyvo nuotr.
E.Dragūnas.<br>LR archyvo nuotr.
E. Dragūnas.<br>LR archyvo nuotr.
E. Dragūnas.<br>LR archyvo nuotr.
Daugiau nuotraukų (3)

Lrytas.lt

Jul 5, 2019, 3:09 PM, atnaujinta Jul 5, 2019, 3:26 PM

„Sulaukėme žinių, kad rinkoje yra padirbtų bilietų ir jie aktyviai platinami internetu. Tai nelegalu, tad išlikite atidūs“, – sakė šou rengėjai.

„Bilietus raginame pirkti tik iš oficialaus platintojo, t.y. BILIETAI.lt. Nepasimaukite ant sukčių kabliuko“, – pridūrė organizatoriai.

SEL lyderis Egidijus Dragūnas tradiciškai ragina į savo ir grupės šou atvykti viešuoju transportu arba taksi. Tokiu būdu visiems bus lengviau patekti į koncertą.

Klaipėdos vasaros estradoje jau stovi galinga scena, kurią nuo savaitės pradžios statė būrys darbininkų. Iš viso koncerte laukiama maždaug 15 tūkstančių SEL gerbėjų.

Koncerte pasirodys SEL su talentingų muzikantų grupe, kartu dainuos atlikėja Justina Budaitė-Juna, tiesiai po savo koncerto Palangoje į pasirodymą Klaipėdoje atvyks ir Donatas Montvydas-Donny Montell.

SEL atliks geriausius visų laikų grupės hitus, taip pat nuskambės šiais metais pristatyta daina „Tai mano kelias“ bei naujausias SEL hitas, kurio dar niekas negirdėjo.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.