Grupės „Hiperbolė“ legenda Igoris Berinas: „Aš dar dainuosiu“

Šiais metais sukanka 20 metų nuo paskutinio „Hiperbolės“ pasirodymo ir 45 metai nuo grupės susikūrimo. Turbūt, kiekvienas galėtų sudainuoti bent vieną legendinės grupės „Hiperbolė“ kūrinį. Juk tai muzika, kuri žavėjo ne vieną kartą.

 Grupės „Hiperbolė“ legenda Igoris Berinas: „Aš dar dainuosiu“.
 Grupės „Hiperbolė“ legenda Igoris Berinas: „Aš dar dainuosiu“.
 Grupės „Hiperbolė“ legenda Igoris Berinas: „Aš dar dainuosiu“.
 Grupės „Hiperbolė“ legenda Igoris Berinas: „Aš dar dainuosiu“.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

Jul 22, 2019, 4:20 PM

„Pamiršk mane“, „Žingsniai“, „Išgalvotas gyvenimas“, „Laimei“, „Sugrįžk“, „Aš dar dainuosiu“ ir kiti „Hiperbolės“ kūriniai ir šiandien dažnai skamba televizijos laidose, atliekami jaunesnės kartos atlikėjų. Grupės dainos transliuojamos radijo eteryje, parduodami jos albumai, be šių įrašų neapsieina ir šventės ar vakarėliai – ypač vyresnės kartos. o naujajai kartai tai yra tarsi atradimas.

Vienintelis šiuo metu koncertuojantis grupės narys Igoris Berinas su jauna roko grupe „Huge Soul“ rengia koncertus, kuriuose atlieka ir savo sukurtas „Hiperbolės“ dainas.

Liepos 27 d., pačiame Jūros šventės įkarštyje, šie šlageriai grįžta ant „Muzikuojančio kelto“ denio kartu su grupės „Hiperbolė“ legenda Igoriu Berinu- vokalistu, gitaristu bei daugumos dainų autoriumi. Ir grįžta su trenksmu, nes juos scenos grandas atliks kartu su jaunais talentingais muzikantais „Huge Soul“.

Grupę subūrė Edvinas Kišonas – jaunas gitaristas, prie kurio prisijungė perspektyvūs muzikantai – vokalistas Emilis Paškevičius, bosistas Jonas Stanevičius, būgnininkas Kęstutis Zubavičius bei klavišininkas Matas Čerenkovas.

„Jauni, bet profesionalūs, siekiantys kokybiško skambesio“, – taip apie scenos partnerius „Huge Soul“ atsiliepia I.Berinas, pabrėždamas, kad kelių dešimčių amžiaus skirtumas netrukdo muzikantams rasti bendrą kalbą. „Mus vienija tie patys dievukai, mokytojai, iš kurių sėmėmės įkvėpimo: „Led Zeppelin“, „Rolling Stones“, „Deep Purple“ gitaristas Ritchie Blackmore'as“, – vardija I.Berinas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.