„Tomorrowland“ koncertavęs Dynoro netikėtai pagerbė Lietuvą

Vienas paslaptingiausių Lietuvos muzikantų ir hitu tapusio perkūrinio „In my mind“ autorius Dynoro (19 m.) neseniai koncertavo viename didžiausių festivalių pasaulyje „Tomorrowland“. Tiesa, net ir čia vilnietis nepamiršo savo gimtinės.

 Dynoro festivalyje iškėlė trispalvę.<br> Soc. tinklų ir LR archyvo nuotr.
 Dynoro festivalyje iškėlė trispalvę.<br> Soc. tinklų ir LR archyvo nuotr.
 Pasirodymo akimirkos.<br> Soc. tinklų nuotr.
 Pasirodymo akimirkos.<br> Soc. tinklų nuotr.
 Pasirodymo akimirkos.<br> Soc. tinklų nuotr.
 Pasirodymo akimirkos.<br> Soc. tinklų nuotr.
 Dynoro.<br> LR archyvo nuotr.
 Dynoro.<br> LR archyvo nuotr.
Daugiau nuotraukų (4)

Lrytas.lt

Jul 30, 2019, 6:49 PM, atnaujinta Jul 30, 2019, 8:41 PM

Vienas puikiausių to įrodymų – pirmadienį instagrame publikuotos vaikino nuotraukos, kuriose matomas koncertuojantis Dynoro ir prieš publiką jo iškelta Lietuvos trispalvė.

„Tomorrowland“ – tu buvai nuostabus! Ačiū už šiltą priėmimą, tikiuosi, susimatysime kitais metais! Ačiū mano gerbėjams, priklausantiems įvairiausioms tautoms! Ir daug meilės gerbėjams iš Lietuvos, kurie buvo čia ir didžiulė pagarba tiems, kurie mane stebėjo tiesioginės transliacijos metu!“, – dėkojo jis.

Lietuvio paminėtame vaizdo įraše matoma ne tik Lietuvos trispalvė, bet ir girdimas šalies himnas. Youtube nuorodoje – nuo 15min.20s.

„Žmonės, jūs esate nuostabūs! Padarykime kiek garso mano gimtinei Lietuvai!“, – pasakė Dynoro ir užgrojo trumpą „Tautiškos giesmės“ versiją.

„Tomorrowland“ festivalis vyko liepos 19-29 dienomis Belgijoje. Rugpjūčio pradžioje Dynoro pasirodys ir Lietuvoje, festivalyje „Granatos Live“.

Nepamirškite, kad portale lrytas.lt vyksta konkursas „Mano festivalio stiliukas!“. Siųsk savo gražiausią festivalio stiliuko nuotrauką, balsuok ir laimėk prizus! Dalyvauti galite užėję čia.

Dalyvis, kurio nuotrauka sulauks daugiausiai balsų, laimės dvigubą pakvietimą į festivalį „Granatos LIVE“ su nakvyne specialiame lrytas.lt kempinge prie baseinų!

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.