Festivalis „Summer Sound“ jau ruošiasi minioms poilsiautojų

Kasmet Liepojoje vykstantis festivalis „Summer Sound“  – jau šį savaitgalį! Geriausiame Latvijos paplūdimyje vykstantis renginys kviečia rugpjūčio 2-4 dienomis pasimėgauti gyvai nuskambėsiančiais Dynoro, „Gogol Bordello“, Sigala, The Him, „Carnival Youth“ ir kitais.

Gogol bordello.<br>Organizatorių nuotr. 
Gogol bordello.<br>Organizatorių nuotr. 
Dynoro. <br>Organizatorių nuotr. 
Dynoro. <br>Organizatorių nuotr. 
Sigala. <br>Organizatorių nuotr. 
Sigala. <br>Organizatorių nuotr. 
Daugiau nuotraukų (3)

Lrytas.lt

Aug 1, 2019, 2:21 PM, atnaujinta Aug 1, 2019, 5:48 PM

„Summer Sound“ organizatoriai skelbia, kad dėl didžiulio susidomėjimo festivalio teritorijoje bus atidarytas papildomas palapinių miestelis, tad tilps visi festivaliautojai. Tačiau organizatoriai ragina dalyvius atvykti kuo anksčiau, kad būtų galima išvengti susidariusių eilių. 

Taip pat pranešama, kad jau devintus metus vykstantis festivalis šiemet sužavės publiką nauja, didžiule scena, kuri koncertų metu visą teritoriją užpildys puikiais šviesos efektais bei garsu. 

Šioje scenoje rugpjūčio 2-4 dienomis Liepojoje publiką linksmins didžiulio populiarumo sulaukęs lietuvis Dynoro, amerikiečių pankai „Gogol Bordello“, britų didžėjus Sigala, lietuvių mylima latvių grupė „Carnival Youth“ ir kiti.

Liepojoje bus galima išvysti ir lietuviškų vardų – dainininkę Jurgą, indie roko grupę „jautì“, antrus metus iš eilės festivalyje pasirodys latvių pamilti „Antikvariniai Kašpirovskio dantys“.

Prieš keletą savaičių į festivalį lietuvius ragino atvykti ir žinoma latvių „YouTube“ žvaigždė Armandis Jaunzemis. Apsilankęs Palangoje, jis poilsiautojus skatino drauge pažaisti oro krepšinį. A.Jaunzems siekė kartą ir visiems laikams išsiaiškinti, kas geriausiai žaidžia krepšinį – lietuviai ar latviai?

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.