Simona Nainė ir Petras Daunys įvardijo, be ko niekuomet nevyktų į muzikos festivalį

Vasara – pramogų metas. Vieni renkasi laiką leisti su šeimomis ir skrodžia visą pasaulį tyrinėdami dar neatrastus žemės kampelius, kiti ilsisi prie vandens telkinių tačiau laiko atranda ir muzikos festivaliams. Kone kiekvieną savaitgalį skirtingose šalies vietose rengiami festivaliai po atviru dangumi kaskart pritraukia vis daugiau muzikos gerbėjų. Populiariausių sąraše puikuojasi „Granatos Live“ rengiamos Rumšiškėse ir šiemet vyks rugpjūčio 2-4 dienomis, taip pat „Galapagai“ Ignalinos rajone, „Karklė“ pajūryje ir begalės kitų.

 P. Daunys ir S. Nainė.<br> LR montažas.
 P. Daunys ir S. Nainė.<br> LR montažas.
 Simona Nainė.<br> asmeninio archyvo nuotr.
 Simona Nainė.<br> asmeninio archyvo nuotr.
 Simona Nainė.<br> asmeninio archyvo nuotr.
 Simona Nainė.<br> asmeninio archyvo nuotr.
 Petras Daunys.<br> D. Umbraso nuotr.
 Petras Daunys.<br> D. Umbraso nuotr.
Daugiau nuotraukų (4)

Lrytas.lt

Aug 1, 2019, 2:13 PM

Kadangi festivaliai vyksta keletą dienų, neretai tenka susimąstyti, ką geriausia pasiimti su savimi, o ką, galbūt, palikti namuose ir, reikalui esant, įsigyti vietoje. Festivalio taisyklėse neretai yra pateikiamas sąrašas daiktų, kuriuos festivalio organizatoriai draudžia įsinešti, tačiau ką vertėtų turėti su savimi – nutyli.

Į tokius Lietuvoje rengiamus festivalius kaip „Karklė“, „Radistai Village“ vykstanti „Nunu“ drabužių kūrėja Simona Nainė pažėrė patarimų, ką vertėtų pasiimti su savimi į tokį renginį.

„Su savimi festivalyje visuomet nešiojuosi tik telefoną ir vandens buteliuką“, – prisiminė Simona.

Pasiteiravus, be kokių daiktų ji nevyktų į muzikos festivalį, Simona įvardijo: purškalą nuo uodų, telefoną, maudymosi kostiumėlį, patogius šortus, sportinius batelius bei palapinę.

Festivalių nemėgstantis radijo laidų vedėjas Petras Daunys įvardijo kiek kitokius daiktus, kurie, pasak vyro, tokiame renginyje yra privalomi.

„Nors ir nesu didelis festivalių fanas, tačiau yra keletas daiktų, be kurių ten vykti negalėčiau. Tai: dantų šepetukas, saulės akiniai, grynieji pinigai, patogi avalynė, maudymosi kelnaičių.

Kadangi šiuo metu esu vienišas, tad norėčiau šalia fainos draugės (šypsosi). Taip pat neįsivaizduoju kelionės be palapinės, „iPad“ įrengnio ir nešiojamos kolonėlės“ , – su šypsena kalbėjo jis.

Nepamirškite, kad portale lrytas.lt vyksta konkursas „Mano festivalio stiliukas!“. Siųsk savo gražiausią festivalio stiliuko nuotrauką, balsuok ir laimėk prizus! Dalyvauti galite užėję čia.

Dalyvis, kurio nuotrauka sulauks daugiausiai balsų, laimės dvigubą pakvietimą į festivalį „Granatos LIVE“ su nakvyne specialiame lrytas.lt kempinge prie baseinų!

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.