GJan nauja daina – apie itin svarbų santykių momentą

GJan pristato naujausią savo lietuvišką dainą „Neleisk man užmigt“ ir jos jausmingą vizualizaciją. Tai dar viena daina iš rudenį pasirodysiančio pirmojo GJan lietuviško albumo, kuris bus pristatytas Vilniuje spalio 24 d. „Cozy by Siemens arena“ erdvėje. Koncertas taps pačiu didžiausiu ir įspūdingiausiu visoje GJan muzikinėje biografijoje.

 GJan.<br> Asmeninio albumo nuotr.
 GJan.<br> Asmeninio albumo nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Aug 13, 2019, 10:58 AM

„Labai tikimės iki spalio stipriai nepražilt“, – pajuokauja GJan. Žinant, kaip perfekcionistiškai ji rengiasi kiekvienam savo pasirodymui, galima tik įtarti, kiek jėgų ir pastangų jau dabar įdedama į būsimąjį koncertą.

Ji iš tų atlikėjų, kurie nekuria tuščių dainų. Kiekvienas GJan kūrinys turi originalią žinutę, kurioje, kai įsigilini, gali atpažinti ir save. Nauja daina „Neleisk man užmigt“ kalba apie vieną svarbų kiekvienos poros santykių momentą, kuris dažnai kasdienybės rutinoje praslysta nepastebėtas.

„Kurdama šią dainą turėjau omeny tą laiką, kai vienas iš partnerių pradeda pamiršti tai, kas iš tiesų jį laiko poroje. Galima sakyti savotiškai „užmiega“.

Tuomet principai tampa svarbesni už kitą žmogų ir gali sugriauti viską. Jei kitas galėtų tau priminti, tai ką spėjai pamiršti, gal atsipeikėtum ir vėl imtum pastebėti savo santykių gražiausias puses ir vertybes?“ – pasakoja GJan.

„Neleisk man užmigt“ – penktoji GJan lietuviška daina. Visos iki šiol išleistos tapo itin populiarios internete ir renka milijonines peržiūras. Populiariausioji – „Paskui tave“ – jau turi daugiau nei 6 milijonus, jai ant kulnų lipa „Melagė“ su 5,5 milijono. Jos visos taps naujojo lietuviško albumo dalimi. Dainininkė sako, kad albumas jau baigtas kurti. Iki spalio 24 d. belieka tik užbaigti ir sutvarkyti įrašus.

„Labai laukiame albumo pristatymo koncerto ir tikimės ten susipažinti su visais, kurie klausosi mano dainų internete“, – sako pirmąjį tokį didelį solinį pasirodymą rengianti GJan.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.