Dainininkas Dainotas Varnas: „Padariau, ko pats iš savęs nesitikėjau“

Dainotas Varnas pristato naują dainą „Nebijok svajoti“ iš spalio pabaigoje pasirodančio jau antrojo dainininko albumo „Nakties spalvos“. Albumas bus pristatytas išskirtiniais koncertais Vilniuje, Šv. Kotrynos bažnyčioje ir Kauno filharmonijoje.

 D.Varnas.<br> S.Baturos nuotr.
 D.Varnas.<br> S.Baturos nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Oct 1, 2019, 3:07 PM

„Nebijok svajoti“ jis įrašė drauge su dainos muzikos ir teksto autoriumi Deivydu Zvonkumi, su kuriuo drauge dirba nuo pirmo albumo. Dainoje yra ir netikėtas repo intarpas, kurį kompozitorius labai plastiškai įkomponavo į dainą, o nepaprastai plačias vokalines galimybes turintis D. Varnas vykusiai surepavo.

„Man tai tikras eksperimentas, kurio net pats iš savęs nesitikėjau... Bet, va, sužinojau, kad Lilas ir Innomine išsiskiria. Kažkas gi turi užimti jų vietą“, – juokavo dainininkas.

„Nebijok svajoti“ yra ir apie mane asmeniškai, ir apie kiekvieną žmogų bendrai. Man ši daina simbolizuoja muzikinį kelią. Aš labai svajojau apie pirmąjį albumą. Maniau, jei turėsiu jį, tai bus didžiulis pasiekimas. Toliau nebedrįsau svajoti. O veltui, nes štai – antras jau baigtas ir koncertai laukia. Todėl sau pasakiau, kad reikia neberiboti svajonių. Ir neleisti, kad kiti jas gesintų“, – sakė D. Varnas.

Dainininkas intensyviai rengiasi dviems svarbiausiems metų koncertams – albumo pristatymui Vilniuje ir Kaune.

„Pernai žiauriai jaudinausi, šiemet jau daug labiau tikiu savimi. Per metus įgijau nemažai scenos patirties, todėl koncertas bus dar aukštesnės muzikinės kokybės, labai muzikalus. Tai – beprotiškai nuoširdi padėka visiems žmonėms, kurie yra su manimi per šiuos dvejus sudėtingus, bet nuostabius gyvenimo metus“, – sakė D. Varnas.

Albumo „Nakties spalvos“ pristatymo koncertai: spalio 23 dieną – Vilniuje, Šv. Kotrynos bažnyčioje ir spalio 27 dieną – Kauno filharmonijoje.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.