Vilniaus „Vaidilos“ teatre Alina Orlova surengs išskirtinį pasirodymą

Fortepijonas, armonika, violončelė. Gerai žinomų Alinos Orlovos kūrinių ir violončelės variacijos, išsinėrimas iš šventinių megztinių, artėjimas prie visiškai nepažįstamų Naujųjų metų. Laikas, kai po oda sproginėja nekantrumas, tačiau kartu žinai, kad ramuma yra ne tik tavo daina, bet ir sesė. Toks Alinos koncertas gruodžio 29-ąją įvyks sostinėje.

 Alina Orlova.<br> M.Repečkos nuotr.
 Alina Orlova.<br> M.Repečkos nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Oct 24, 2019, 1:02 PM, atnaujinta Oct 24, 2019, 3:05 PM

Metų sandūros mistika A. Orlovai nepaprastai tinka. O dar kokia erdvė – 1939 metais „Vaidilos“ teatras buvo pavadintas Vilniaus skrajojamuoju teatru!

Skrajojanti Alina, magiškai sugebanti paskui save išskraidinti ir klausytojus, visuomet sukuria išskirtinę atmosferą salėje. Kaip sakė gerbiamas britų kritikas Kieronas Tyleris, kartą apsilankęs atlikėjos koncerte Hamburge, „Alina nekoncertavo. Ji transliavo. Ji pati buvo muzika.“

Kalėdoms tinka lėtas šokis. Kita vertus, A. Orlovos vaikystės prisiminimuose tai – labai gyvas laikas.

„Visų svarbiausias buvo šventės laukimas, kai vis bandai namuose rasti paslėptas dovanas, nori sužinoti, ieškai. Tas ieškojimo procesas vaikystėje buvo su niekuo nesulyginamas. O kartą per Kalėdas esu gavusi dovanų magnetofoną. Ta dovana man labai daug reiškė, ilgai jos prašiau“, – kalbėjo dainininkė.

Alina ką tik koncertavo Gdanske, laukia ilgesnės gastrolės užsienyje. Lietuvoje šiais metais A. Orlovą dar bus galima išgirsti pajūryje – Palangoje ir Klaipėdoje. O gruodžio 29-osios koncertas bus vienintelis ir paskutinis šių metų pasirodymas Vilniuje.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.