Sparčiai garsėjantis atlikėjas Vilius pristato savo trečiąjį singlą „Tūkstančiai žmonių“

18-metis kūrėjas Vilius Popendikis, puikiai pažįstamas muzikinio projekto „Lietuvos balsas“ gerbėjams bei jau spėjęs išleisti hitu tapusį kūrinį „Tu man šiek tiek patinki“, šiandien pristato jautrią ir romantikos kupiną dainą „Tūkstančiai žmonių“, su kuria, atlikėjo manymu, susitapatinti galėtų kiekvienas.

  Vilius.
  Vilius.
 Vilius.<br>M. Mireckaitės nuotr.
 Vilius.<br>M. Mireckaitės nuotr.
 Vilius.<br>M. Mireckaitės nuotr.
 Vilius.<br>M. Mireckaitės nuotr.
Daugiau nuotraukų (3)

Lrytas.lt

2019-11-28 11:17

Vilius teigia, jog daug nuveikti, būnant tokio jauno amžiaus jam padėjo tėvų sprendimas išleisti, tuo metu 17-metį į konservatoriją Vilniuje.

Atlikėjo manymu, didelis miestas ir jo milžiniškas kultūrinis gyvenimas, suteikė neapsakomai daug įkvėpimo, kurio dėka „stalčiuje“ susikaupė dešimtys naujų dainų iš, kurių viena ir buvo „Tūkstančiai žmonių“.

Prie šios dainos prisidėjo, jau, galima sakyti, nuolatinė Viliaus komanda. Tai geidžiamiausi lietuviškos pop muzikos prodiuseriai Edgaras Žaltauskas ir Kasparas Meginis bei aktorė ir dainininkė Kristina Radžiukynaitė, kuri kartu su Viliumi rašė tekstą.

„Rašant šią dainą aš matydavau koncerto vaizdą, vaizdą nuo scenos, kur tarp daugybės akinančių šviesų, skirtingų veidų, stovi Ta mergina.

Paprasta, rami, bet tuo pačiu ryškiausia. Ir nors koncertas pasibaigė, jos veidas diena iš dienos stovėjo priešaky. Sėdint vienam prie pianino daina gimė itin greitai, impulsyviai.

Sėdint studijoje – turėjo bene daugiausiai abejonių ir skirtingų variantų, nes tai kaip niekad jautru, asmeniška ir ypatinga.“

 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.