„X faktoriaus“ dalyvę Mildą pravirkdė komentatoriai: „Blogi žodžiai nusėda širdyje“

Šį sekmadienį – ilgai lauktas muzikinio projekto „X faktorius“ pusfinalis. Jo metu paaiškės trys dalyviai, keliausiantys į didingą projekto superfinalą. Jame dalyviai kovos dėl šlovės, garbės ir 15 tūkst. eurų.

X Faktoriaus dalyvė Milda.<br>TV3 nuotr. 
X Faktoriaus dalyvė Milda.<br>TV3 nuotr. 
X Faktoriaus dalyvė Milda.<br>TV3 nuotr. 
X Faktoriaus dalyvė Milda.<br>TV3 nuotr. 
X Faktoriaus dalyvė Milda.<br>TV3 nuotr. 
X Faktoriaus dalyvė Milda.<br>TV3 nuotr. 
X Faktoriaus dalyvė Milda.<br>TV3 nuotr. 
X Faktoriaus dalyvė Milda.<br>TV3 nuotr. 
X Faktoriaus dalyvė Milda.<br>TV3 nuotr. 
X Faktoriaus dalyvė Milda.<br>TV3 nuotr. 
Daugiau nuotraukų (5)

Lrytas.lt

2019-12-20 12:37

Pusfinalyje pasirodys keturi dalyviai: Marijono Mikutavičiaus mokinė Milda Martinkėnaitė, Sauliaus Prūsaičio mokinė Martyna Jezepčikaitė, Justės Arlauskaitės-Jazzu mokinys Norbertas Liatkowsi ir Sauliaus Urbonavičiaus-Samo mokiniai Titas ir Benas.

Praėjusi laida Mildai buvo ypač sunki. Nors teisėjai ypatingai gyrė jos pasirodymą, mergina turėjo kovoti dėl išlikimo. Atlikus išlikimo dainas teisėjai nusprendė, kad Milda turi likti projekte ir pasirodyti pusfinalyje. Milda neslėpė džiaugsmo – papulti tarp keturių stipriausių buvo jos svajonė.

„Sekmadienį vieną akimirką jau buvau išsigandusi, kad pasibaigs mano kelias. Bet pavyko, praėjau toliau. Aš jau vieną kartą patyriau, kai sako, kad šou palieka Milda. Tuomet aptemo protas, pasidarė nepaprastai baisu.

Buvo didžiulis šokas. Praėjusį sekmadienį, kai vis mažėjo mūsų ant scenos, galvojau, kad tik nepasakytų – šou palieka Milda. Nenorėjau dar palikti projekto“, – kalba įspūdingo vokalo savininkė.

Ruošdamasi „X faktoriaus“ pusfinaliui, Milda pasidavė smalsumui ir iš artimųjų sužinojo ką apie ją ir jos pasirodymus rašo interneto komentatoriai.

Mergina nesuprato, kodėl sulaukia tiek daug kritikos, pagiežos ir nemalonių žodžių. Nors scenoje Milda demonstruoja jėgą, gyvenime ji yra jautrus žmogus.

„Šiais metais neskaičiau nė vieno komentaro. Nei gero, nei blogo, nes jie labai skaudina. Atrodo supranti, kad tie žmonės, kurie komentatuoja, tavęs nepažįsta. Jiems svarbu pasakyti kažką. Tačiau širdyje vis tiek nusėda tie blogi žodžiai.

Taip, aš turiu įvairių kompleksų, tai kam man dar skaityti kažką negatyvaus apie save. Todėl šiais metais nebeskaitau, pasimokiau iš praėjusių metų“, – kalba Milda.

Tačiau komentarus skaito Mildos draugai ir kartais jai perduoda tai, ką perskaitė. Nors šou dalyvė prašo to nedaryti, tačiau artimieji ne visada atsižvelgia į jos nuomonę.

„Visi blogi komentarai yra labai nemiela. Kiekvienas mes turime savo demonų, su kuriais turime kovoti. Ir aš jų turiu gana nemažai. Ir man būtų faina, kad niekas neprimintų“, – braukdama ašaras kalba Milda.

Dažniausiai komentatoriai rašo, kad Milda ne dainuoja, o rėkia, taip pat, atrodo šalta ir „pasikėlusi“. Dalyvė sako, kad ne visiems tinka dainuoti balsingas, romantiškas dainas. Ji save priskiria prie tų, kuriems netinka. Labiausiai Milda nori gyvenime dainuoti. Ne tik mokytis vokalo, bet užsiimti tuo kaip savo pagrindine veikla. Milda sako, kad jos dainavimas tikrai nėra rėkimas. Tai – speciali technika, atskleidžianti „X faktoriaus“ dalyvės balso galimybes.

„Turi labai stiprų savisaugos instinktą. Taip stengiuosi save apsaugoti. Kodėl turėčiau atsiverti kiekvienam? Aš labai myliu žmones, savo artimus, komandą, su kuria dirbu. Manau, jie tai žino.

Šiuo metu gyvenime visko vyksta labai daug, lemiamas momentas, nemažai įtampos. O aš taip noriu būti šaunuolė“, – susijaudinusi kalba Milda.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.