Išgirskite: Antturi pristato „eurovizinę“ dainą : „Tai himnas drąsai“

Jau šį šeštadienį nacionalinėje „Eurovizijos“ atrankoje pamatysime praėjusiais metais muzikiniame TV šou „X Faktorius“ antrą vietą užėmusio dainininko Rimvydo Matukyno-Antturi pasirodymą su daina „I Gotta Do“.

 Rimvydas Matukynas-Antturi<br>Pranešimo siuntėjų nuotr.
 Rimvydas Matukynas-Antturi<br>Pranešimo siuntėjų nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jan 17, 2020, 11:11 AM

Po sėkmingo singlo „Nepamiršau“ tai bus antras bendras šio atlikėjo ir žinomo muzikos prodiuserio Žeraldo Povilaičio darbas.

„Ši daina yra apie išsilaisvinimą nuo sunkių praeities patirčių. Noras pažinti save ir pasaulį“, – kalbėjo atlikėjas Antturi.

Paklaustas, kam skirta ši daina, atlikėjas atsakė – tiems, kuriuos aplanko klausimai: kokia yra viso ko prasmė, koks tikslas? Dėl ko gyvena ir daro tai, ką daro?

„Mes visi gauname galimybę ką nors keisti, ieškoti iš naujo. Ši daina – tai vidinės drąsos paieškos tam, kad galėtume gyventi platų ir laisvą gyvenimą. Tai himnas drąsai, norui tobulėti, išdrįsti keisti dalykus savo gyvenime“, – tvirtino Antturi.

Atlikėjo Antturi pasirodymą lydi šiuolaikiški vizualiniai sprendimai, jie sustiprina dainos žinutę ir suteikia jaunatvišką bei pozityvią emociją. Antturi pasirodymo numeris – 08.

Pasiklausykite dalį dainos „I Gotta Do“:

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.