M.A.M.A vedėjų asistentų atrankos kulminacija: laimėjo identiškos dvynės!

Šimtai laiškų ir vienas bendras, didžiulis noras – laimėti Lietuvos muzikos apdovanojimų M.A.M.A vedėjų asistentų konkursą. Šiandien paaiškėjo, kam nusišypsojo sėkmė. Tai – 27-erių seserys dvynės Dovilė ir Živilė Kurauskaitės iš Vilniaus.

 Živilė ir Dovilė.<br> Pranešimo siuntėjų nuotr.
 Živilė ir Dovilė.<br> Pranešimo siuntėjų nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jan 23, 2020, 4:37 PM

Dovilė baigusi ekonomikos mokslus, tiksliukė, dirba banke. Živilė – komunikacijos specialistė. O širdyje abi – laisvos sielos, stilistės, kurioms filmas „Seksas ir miestas“ yra mados biblija. „Taip pat turime savo Facebook’o paskyrą – TWINSLT, kurioje dalinamės stiliaus patarimais“, – pasakojo merginos.

Scena, dėmesys traukia jas. „Sunku su tuo kovoti“, – juokėsi sesės.

M.A.M.A paskelbtoje atrankoje pirma nusprendė dalyvauti Živilė. Seserį apie tai ji informavo tik tuomet, kai organizatoriai pasikvietė dvynes į pokalbį. Tačiau didžiausia ir maloniausia staigmena laukė merginų mamos – sausio 31-ąją jos dukros stovės ant M.A.M.A scenos, o kitą dieną moteris švęs savo jubiliejų.

Būtent jai Dovilė ir Živilė pirmai pranešė apie pelnytą progą prisijungti prie M.A.M.A šou vedėjų – Justino Jankevičiaus ir Mindaugo Stasiulio. „Mama negalėjo patikėti. Sakė, kad tai geriausia dovana jos gimtadienio proga“, – teigė Dovilė.

Atrankos finalą stebėjęs dizaineris Egidijus Rainys jau žino, kaip šias merginas papuoš didžiausiam metų renginiui. O transliacijos prodiuserio Sauliaus Urbonavičiaus-Samo galvoje kirba idėjos, kaip žavingoms dvynėms suteikti galimybę apdovanojimuose atsklėisti savo talentą, kurį jos neabejotinai turi.

Šiemet pirmą kartą surengtoje viešoje M.A.M.A vedėjų asistentų atrankoje galėjo dalyvauti kas tik nori. Organizatoriai kandidatams nekėlė jokių sąlygų, teigdami, kad „M.A.M.A visus savo vaikus myli vienodai.“

Atrankos finale pasirodė pačių įvairiausių profesijų žmonės: renginių vedėjas, Arūno Valinsko studentas, orlaivių techninės priežiūros koordinatorė, drabužių parduotuvės vadovė, aktorė, chorvedė ar būsimoji operos solistė.

Pasak Samo, visi šios atrankos finalininkai – šaunūs, išskirtiniai, tad į televiziją gyvenimas juos dar tikrai gali atvesti. Na, o dabar svarbiausia – M.A.M.A, kuri sausio 31 d. Kauno „Žalgirio“ arenoje suburs ryškiausias muzikos ir pramogų pasaulio žvaigždes.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.