M.A.M.A. 2019 nominantas Jurijus Veklenko prakalbo apie antrosios pusės paieškas

Nenumaldomai artėjant apdovanojimams, „M.A.M.A 2019“, lrytas.tv studijoje apsilankė dar du šių metų nominantai. Šįkart į pokalbį leidosi „Metų proveržio“ nominacijos sulaukęs Jurijus Veklenko ir „Metų proveržio“ bei „Urban atlikėjo“ nominacijas gavusi Evgenya Redko.

Jurijus Veklenko.<br>V.Skaraičio nuotr. 
Jurijus Veklenko.<br>V.Skaraičio nuotr. 
Evgenya Redko. <br>V.Skaraičio nuotr. 
Evgenya Redko. <br>V.Skaraičio nuotr. 
Jurijus Veklenko ir Evgenya Redko. <br>V.Skaraičio nuotr. 
Jurijus Veklenko ir Evgenya Redko. <br>V.Skaraičio nuotr. 
Jurijus Veklenko ir Evgenya Redko. <br>V.Skaraičio nuotr. 
Jurijus Veklenko ir Evgenya Redko. <br>V.Skaraičio nuotr. 
Jurijus Veklenko.<br>V.Skaraičio nuotr. 
Jurijus Veklenko.<br>V.Skaraičio nuotr. 
Evgenya Redko. <br>V.Skaraičio nuotr. 
Evgenya Redko. <br>V.Skaraičio nuotr. 
Daugiau nuotraukų (6)

Lrytas.lt

Jan 30, 2020, 10:00 AM, atnaujinta Jan 30, 2020, 11:00 AM

Pašnekovai ne tik papasakojo apie savo muzikinį kelią bei patirtį nacionalinės „Eurovizijos“ atrankose bei didžiojoje konkurso scenoje, bet ir paatviravo gyvenimiškais klausimais.

Jurijus yra sakęs, kad dėl atlikėjo karjeros žada atsisakyti darbo biure, tačiau jis iki šiol ten darbuojasi ir sako, kad nėra iš tų žmonių, kurie mėgsta daug ilsėtis. Net ir miegui kasnakt skiria nepakankamai valandų. Tuo tarpu Evgenya sakė mieganti bent 8 valandas, nes neišsimiegojusi „nekaip atrodo“.

Kalbant apie išvaizdą, J.Veklenko šalia darbų turi dar vieną pomėgį – treniruoklių salę. Vis tiktai paklaustas, ką jam reiškia tvirtas kūnas ir sportas, Jurijus pabrėžė, kad ne tokie yra tikro vyro prioritetai.

„Kiekvienas turi skirtingą supratimą, kaip atrodo tvirtas kūnas, tvirtas vyras. Jeigu vyras yra fiziškai stiprus ir pajėgus, tai dar nereiškia, kad jis yra tikras vyras.

Vertybės yra visiškai kitokios: šeima, galėjimas ja pasirūpinti, būti geru žmogumi. Bet sportas ir savęs mylėjimas beprotiškai padeda scenoje. Ypač judėjimas. Aš judu labai mažai, o Evgenya net šoka“, – kalbėjo J.Veklenko. 

Evgenya taip pat nevengia sporto, tačiau prisipažįsta pastaruoju metu dėl darbų gausos kiek apleidusi treniruoklius.

„Šokių repeticijos vyksta kelis kartus į savaitę. Tai yra būtina. Būnant scenoje būtina turėti ištvermės. Kai judi dar reikia išdainuoti. Tad sportas svarbu, kaip ir geras maistas, pilnavertis miegas“, – kalbėjo E.Redko.

E.Redko kuria ir koncertuoja kartu su savo vyru, muzikos kūrėju Asafu Yehuda. Kai esi su mylimu žmogumi, scena tampa namais?

„Taip. Ir būti scenoje, ir užsiimti kūryba yra gera, patogu. Kartu praleidžiame labai daug laiko, kartu kuriame. Scenoje jis nestovi kartu su manimi, tačiau visada yra priešais sceną – dirba su garsu. Jis visada mane šimtu procentų palaiko ir turbūt įdeda daugiau įdirbio nei aš. Aš turiu savo užduotis, o jis – savo“, – paaiškino atlikėja.

Tuo tarpu J.Veklenko šiuo metu neslepia ieškantis antrosios pusės. „Nesu prieš, jeigu netyčia imtų ir atsirastų moteris mano gyvenime. – kukliai šypsojosi Jurijus ir sulaukė klausimo, kur tos moters ieškotų. – Niekur. Kai nustoji ieškot, tada ir atsiranda. Nesu aš jau toks jaunuolis, man 29 metai. Metų patirtis parodė, kad prieš surasdamas, ką mylėti, tu pats save turi pamilti. Stengiuosi po truputį, tačiau tai ilgai užtrunka. Reikalingas pasitikėjimas savimi. Ypatingai kuriantiems, jautresniems žmonėms tai kartais patrukdo. Nežinau, šiuo metu nieko nėra. Bet kas gali žinoti – gal dabar einantį namo mane kažkas partrenks su mašina, o už vairo bus mano būsima žmona“.

Pašnekovai taip pat paneigė mitą, kad karjeros siekiantys žmonės iš viso negali rasti laiko antrosioms pusėms.

„Esu ne kartą sau pasakęs, kad nesurasčiau žmogui laiko, net jeigu ir turėčiau. Tačiau, jeigu atsirastų žmogus, kuriam tu norėtum skirti laiko – na, tikrai rastum! Naktimis nemiegosi, eisi pas ją“, – romantiškai kalbėjo Jurijus.

Primename, kad portalas lrytas.lt įsteigė specialią nominaciją – skaitytojų favoritas. Skaitytojų nuomone, ryškiausiam 2019 m. atlikėjui bus padovanotas 10 000 eurų vertės reklamos paslaugų paketas.

Sekite naujienas apie M.A.M.A apdovanojimus lrytas.lt portale, o sausio 31-ąją išgirskite ir pamatykite karščiausias naujienas iš užkulisių.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.