Kastytis Kerbedis ryžtasis dar vienam gyvenimo nuotykiui

Vienas populiariausių Lietuvos atlikėjų Kastytis Kerbedis ryžtasis dar vienam gyvenimo nuotykiui – metų pabaigoje surengs įspūdingiausią turą savo karjeroje! Gruodį į koncertinio turo „Taip!“ pasirodymus garsiausias muzikinės scenos senelis kviečia didžiųjų miestų gyventojus ir svečius.

Kastytis Kerbedis. <br>T.Kaunecko nuotr. 
Kastytis Kerbedis. <br>T.Kaunecko nuotr. 
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Feb 11, 2020, 10:02 AM

Pirmasis koncertas numatytas gruodžio 4 d. „Švyturio“ arenoje Klaipėdoje, gruodžio 12 d. pasirodymas įvyks „Siemens“ arenoje Vilniuje, gruodžio 19 d. – „Žalgirio“ arenoje Kaune, pirmąją Kalėdų dieną atlikėjas švęs kartu su gimtuoju Panevėžiu „Cido“ arenoje, o turą užbaigs gruodžio 29 d. koncerte Šiaulių arenoje.

„Tai bus nerealu! Mano galvoje verda tiek minčių ir idėjų. Aš jas visas įgyvendinsiu koncertuose, nes kiek gi galima kuklintis! Reikia išmokti pasakyti „taip“! Taip – naujovėms, taip – drąsiems sprendimams, taip – muzikai! Tai nebus tiesiog Kerbedžio koncertas! Pažadu!“, – tikino K.Kerbedis.

„Taip“ taps trečiuoju Kastyčio Kerbedžio turu per arenas ir jis žada būti išties stulbinantis. Pats atlikėjas, šiuo metu intensyviai dirbantis ties naujomis dainomis, ruošia ypatingą kelių dalių programą. Ji apims ir senąją Kastyčio kūrybą, neatsiejamą nuo tokių dainų kaip „Dėl Tavęs galiu“, „Pienių vynas“, „Sakale, lėk“ ar „Nakty“, ir naujausius hitus, įskaitant prieš metus išleistą ir didelio populiarumo koncertuose sulaukiančią dainą „Lik amžinai“ ar vieną naujausių superhitų – vos per kelis mėnesius platformoje „Youtube“ beveik pusę milijono peržiūrų surinkusią ir radijo stočių apdovanojimus gavusią „Mėlynakę“.

Ne mažiau svarbus Kastyčiui ir vaizdas. Jis puikiai žino, ką jo koncertuose turi matyti žiūrovai, todėl pats daug dėmesio skiria vizualiems sprendimas, šviesoms ir, žinoma, kostiumams. Nepriekaištingu stiliumi scenoje ir gyvenime pasižymintis atlikėjas jau numatęs, kaip atrodys turo koncertuose ir kiek kostiumų per juos pakeis. Ir jie visi gulės tobulai!

Apgalvodamas kiekvieną savo pasirodymą iki menkiausių detalių, atlikėjas aukštus reikalavimus kelia ir sau, ir kartu su juo dirbantiems profesionalams. Todėl visi jo koncertai neatsiejami nuo kokybiško atlikimo, techninių sprendimų ir nenumaldomos energijos, kuria spinduliuoja pats senelis.

„Arenų erdvė suteikia daugiau galimybių, todėl ir mano idėjos bei norai dideli. Aš noriu, kad kiekvienas atėjęs į mano turo koncertą ne tik atsipalaiduotų, dainuotų ir šoktų, bet ir aikčiotų iš nuostabos! Aš pats jau nenustygstu vietoje, kaip tai bus gerai! Laukiu visų!“ – būsimu turu „Taip“ džiaugiasi Kastytis Kerbedis.

Kastyčio Kerbedžio turo „Taip“ koncertai įvyks: gruodžio 4 d. Klaipėdos „Švyturio“ arenoje, gruodžio 12 d. Vilniaus „Siemens“ arenoje, gruodžio 19 d. Kauno „Žalgirio“ arenoje, gruodžio 25 d. Panevėžio „Cido“ arenoje ir gruodžio 29 d. Šiaulių arenoje. 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.