55-ąjį gimtadienį švęsiantis Ž. Žvagulis: „Atostogauju dažniausiai su Irena pas savo pirmąją žmoną“

Artėjant 55-erių metų jubiliejui, dainininkas Žilvinas Žvagulis prisipažino, kad širdyje jis vis dar „jaunas arklys“ ir jokie skaičiai to jam nepakeis.

 Ž.Žvagulis.<br> LR archyvo nuotr.
 Ž.Žvagulis.<br> LR archyvo nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Mar 6, 2020, 12:35 PM

„Klausykit, tik dabar gyvenime atradau tikrą pilnatvę, prie ko čia tas senėjimas? Man metai prideda tik patirties ir suvokimą koks turtingas aš esu. Turiu žmoną, laimingus vaikus, anūkų ir dar turiu gerbėjų, kurie mane myli.

Tai ko aš daugiau galiu norėt? Nors žinau. Surinkt pilnas arenas“, – juokėsi dainininkas.

„Tai taip ir padariau. Surengsiu 3 didelius koncertus didžiosiose Lietuvos arenose, dabar kepu naujausias dainas, o vat vieną seną dainą „prikėliau“ naujam gyvenimui. Ji man labai patinka, tik jau kurį laiką buvo primiršta. Paklausykit, gal patiks ir jums“, – kalbėjo Žilvinas.

Šiuose koncertuose atlikėjas ruošiasi parodyti savo „įvairiaspalvę“ asmenybę.

„Mano gyvenimas – Santa Barbara. Kas mane pažįsta – žino, jog kiekvieną valandą galiu būti skirtingas. Vieną akimirką aš susimąstęs sėdžiu ir kuriu ramias dainas, kitą – lakstau su savo spalvotais kostiumais dainuodamas „Amerikonas grįžo sūnus“, sekančią – lekiu kept šakočių...

Atostogauju dažniausiai su Irena pas savo pirmąją žmoną, kuri ir choreografijas mums koncertams stato...

Su jos vyru šiltais vakarais Ispanijoj paėmę gitarą dainuojam duetu... Gyvenu tai Vilniuj, tai Klaipėdoj. Viskas tik taip – kaip noriu... Kartais net pats stebiuosi koks „fainas“ tas mano gyvenimas. Taigi pribrendau ir šiais metais noriu visu savo gyvenimo turiniu pasidalinti su savo gerbėjais. Galiu pasakyti tik viena – bus ką paklausyti“, – sakė Ž.Žvagulis.

2020 m. Žilvinas Žvagulis švenčia 55-erių metų jubiliejų. Šia proga atlikėjas surengs tris koncertus didžiosiose Lietuvos arenose: Lapkričio 14 d. Klaipėdos „Švyturio“ arenoje; Lapkričio 21 d. Kauno „Žalgirio arenoje“; Gruodžio 4 d. Šiaulių arenoje.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.