„M.A.M.A iš namų“ žvaigždynas atvers savo namų duris: žada staigmenų

Kovo 28-osios vakarą tiesioginiame TV3 eteryje įvyks speciali 3-jų valandų transliacija, virtualus medikų palaikymo ir paramos koncertas „M.A.M.A iš namų“.

 Justinas Jankevičius, broliai Lavrinovičiai, Mindaugas Stasiulis.<br> Pr. siuntėjų nuotr.
 Justinas Jankevičius, broliai Lavrinovičiai, Mindaugas Stasiulis.<br> Pr. siuntėjų nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Mar 27, 2020, 3:55 PM

Pasak organizatorių, sulaukta stipraus pritarimo ir daug gražių iniciatyvų iš pačios muzikantų bendruomenės, kuri grįžta prie mikrofonų, gitarų, klavišų, būgnų, pultų savo namuose – iš ten rytojaus vakarą ir bendraus su žiūrovais. Transliacijos vedėjai – Justinas Jankevičius ir Mindaugas Stasiulis.

Ne tik eterio metu, bet jau dabar galima skambinti trumpuoju numeriu 1483 ir paaukoti bent 5 eurus medikams reikalingoms priemonėms kovai su koronavirusu. Rinkti paramą motyvuoja ir tai, kad visi projekto „M.A.M.A iš namų“ partneriai – operatoriai „Bitė“, „Tele2“, „Telia“, „TCG Telecom“ ir auditoriai „Grant Thornton“ atsisakė administracinių mokesčių, tad visa parama atiteks būtent medikams.

Asociacija M.A.M.A pabrėžia, kad medikai dabar „laiko frontą“, o visuomenei svarbu laikytis karantino taisyklių. Tik tokiu būdu bus įmanoma kuo greičiau viską įveikti ir vasarą vėl šokti muzikos festivaliuose.

„Svarbus palaikymas ne tik fizine, materialine forma, bet ir moraline. O šiame koncerte mes visi vėl galėsime pajusti, kad muzika yra jėga, ir ji gydo – ar blogą nuotaiką, ar apatiją, ar baimę, – kalbėjo transliacijos prodiuseris Saulius Urbonavičius-Samas. – Muzikantams irgi rauna stogą, sėdint namuose. Bet jie puikiai supranta, kad dabar tiesiog reikia taip daryti ir neprarasti ūpo.“

Specialioje TV3 transliacijoje savo gerbėjams linkėjimus siųs: Vidas Bareikis, „8 Kambarys“, Jazzu, Marijonas, Inga Jankauskaitė, Giedrė, Linas Adomaitis, „BIX“, „ba.“, Jurijus, „Colors of Bubbles“, Jurga, „Biplan“, Martynas Levickis, „Antikvariniai Kašpirovskio Dantys“, „The Roop“, Milda Martinkėnaitė, Kristis, kolektyvas „Saulės kliošas“, kurio charizmatiškasis narys Laurynas Šarkinas gyvenime yra chirurgas, tad šioje akcijoje atstovaus abi puses – ir muzikantus, ir medikus.

„Ruošiame visokių staigmenų. Bus ir jautrių, ir labai linksmų momentų. Ketiname visi kartu atlikti bendrą dainą – „Zombius“. Mes su „bix‘ais“ šiek tiek atnaujinome savo gabalo „Atverk duris“ tekstą. Inga Jankauskaitė parašė labai gerą eilėraštį, – pasakojo Samas. – Bet smagiausia, kad šito M.A.M.A koncerto metu turėsime dvi dideles kūrinių ir vaizdo klipų premjeras. Tai labai guodžia, kad mūsų muzikinis gyvenimas nestovi vietoje ir kūrybiniai impulsai net tokiomis karo lauko sąlygomis vis vien veikia.“

Transliacijos metu už nuotaikos impulsus bus atsakingas sausį prestižinius M.A.M.A apdovanojimus Kauno „Žalgirio“ arenoje vedęs duetas – Justinas Jankevičius ir Mindaugas Stasiulis. Jie iš namų studijos komunikuos ne tik su atlikėjais, bet ir kitų sričių – medicinos, sporto, meno atstovais.

„Susisieksime su gydytojais. Kalbėsimės su Danu Rapšiu apie „nuplaukusią“ olimpiadą. Paskambinsime broliams Lavrinovičiams, kurie visada pakelia nuotaiką. Bendrausime su režisieriais Dalia Ibelhauptaite ir Deksteriu Flečeriu – mums papasakos, kaip Londonas ir Holivudas išgyvena šį neįtikėtiną laiką“, – kalbėjo Samas.

Speciali transliacija „M.A.M.A iš namų“ – jau rytoj, kovo 28 d., 19.30 val. tiesiogiai per TV3.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.