Premjera: išgirskite naujausią Jono Nainio singlą „20 Seconds“

Naujos muzikos penktadienį Jonas Nainys, žinomas kaip DJ Jovani, pradeda pristatydamas naujausią savo singlą – kūrinį „20 Seconds“. Dainą, kurią prodiuseris įrašė su dainininke Jessica Shy, jau galima klausytis visose muzikos platformose.

 Jonas Nainys ir Jessica Shy.<br> Pr. siuntėjų nuotr.
 Jonas Nainys ir Jessica Shy.<br> Pr. siuntėjų nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Apr 24, 2020, 10:27 AM, atnaujinta Jul 11, 2022, 3:55 PM

„Aš tikrai tikiu, kad prarasti meilę yra blogiausia kas gali nutikti. Todėl, jei jauti ryšį su žmogumi, privalai nedelsti ir imtis veiksmų!“, – taip apie naują savo kūrinį pasakoja Jonas Nainys.

„20 Seconds“ yra iš lėto, bet užtikrintai įkaitinantis kūrinys. Dainos tema – nepraleisti savo momento ir imtis savalaikių veiksmų, kad vėliau netektų gailėtis. Dainą vainikuoja išskirtinis sparčiai populiarėjančios dainininkės Jessica Shy vokalas.

„Euforiškas pabėgimas į klubą“ – taip Jovani kūrybą apibūdino įtakingas muzikos žurnalas „Billboard“, negailėjęs liaupsių singlui „Half Life“.

Dar didesnių simpatijų lietuvių atlikėjui neslepia dažnai svarbiausiu balsu klubinės muzikos pasaulyje vadinamas „EDM.com“, teigiantis, kad Jovani ir Jazzu bendras hitas „Keep It To Myself“ buvo vienas geriausių 2018-ųjų metų kūrinių, turintis „viską, kas mums patinka elektroninėje muzikoje“.

Kaip populiaraus DJ'ų dueto „Radistai“ narys, Jonas Nainys a ka Jovani yra puikiai žinomas elektroninės muzikos mėgėjams. Nuo 2018 m., kada pradėjo solo karjerą, Jovani yra išleidęs daugybę didelės sėkmės sulaukusių hitų.

Jovani feat. Jessica Shy – „20 Seconds“:

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.