Savaitgalį – pirmas virtualus muzikos festivalis „PlayOn“: žvaigždžių koncertus transliuos nemokamai

Pamirškite kasdienybe tapusius koncertus iš namų svetainių, metas prisiminti kaip atrodo aukščiausio lygio pasaulio žvaigždžių koncertai. Tokią galimybę savaitgaliui suteiks viena didžiausių muzikos leidybos kompanijų „Warner Music Group“ – ji rengs tris dienas truksiantį virtualų muzikos festivalį „PlayOn“. Jo metu nemokamai bus transliuojami garsiausių pasaulio žvaigždžių koncertų įrašai.

Bruno Marsas, Cardi B, Edas Sheeranas. <br>LR montažas.
Bruno Marsas, Cardi B, Edas Sheeranas. <br>LR montažas.
 Rita Ora.<br>PR siuntėjų nuotr.
 Rita Ora.<br>PR siuntėjų nuotr.
Cardi B.<br>PR siuntėjų nuotr.
Cardi B.<br>PR siuntėjų nuotr.
Bruno Marsas.<br>PR siuntėjų nuotr.
Bruno Marsas.<br>PR siuntėjų nuotr.
Edas Sheeranas. <br>PR siuntėjų nuotr.
Edas Sheeranas. <br>PR siuntėjų nuotr.
„Coldplay“.<br>PR siuntėjų nuotr.
„Coldplay“.<br>PR siuntėjų nuotr.
Daugiau nuotraukų (6)

Lrytas.lt

Apr 24, 2020, 11:14 AM

Pagrindinis festivalio tikslas – surinkti lėšas Pasaulio sveikatos organizacijos COVID-19 solidarumo fondui. Festivalio organizatoriai žada nepamirštamą trijų dienų renginį, kuris savo kokybe ir energija nenusileis garsiausiems pasaulio festivaliams.

Žiūrovai galės nusikelti į tokius festivalius kaip „Lollapalooza“, „Tomorrowland“, „Coachella“, taip pat išvysti didžiausias pasaulio koncertų sales. Ir visa tai – nemokamai. Didžioji dalis koncertų įrašų viešai bus transliuojami pirmą kartą.

Festivalio anonsas:

Balandžio 24-26 dienomis vyksiančiame virtualiame festivalyje bus transliuojami garsiausių „Warner Music Group“ atstovaujamų atlikėjų koncertai. Viso – daugiau kaip 70 pasirodymų, tarp jų: „Coldplay“, Edas Sheeranas, Rita Ora, Cardi B, „Twenty One Pilots“, „Green Day“, „Slipknot“, Bruno Marsas, „Green Day“ ir kiti. Festivalio dalyvių eiliškumą ir pasirodymų laikus galima rasti oficialioje festivalio svetainėje.

Festivalis „PlayOn“ Lietuvos laiku bus tiesiogiai transliuojamas šį savaitgalį nuo 19:00 val. iki 7:00 val. ryto. Pirmasis koncertas – penktadienio vakarą. Transliaciją bus galima stebėti „Songkick“ kanale „YouTube“.

WMG taip pat sukūrė specialią festivalio atributiką, visos už ją gautos lėšos nukeliaus į COVID-19 solidarumo fondą, kurio tikslas – padėti su juo kovojantiems medikams ir labiausiai nukentėjusiems. Aukoti fondui internetu žiūrovai bus skatinami ir viso festivalio metu.

Festivalio live nuoroda:

„Warner Music Group“ kompanija gyvuoja jau daugiau kaip 200 metų. Ji ir toliau buria garsiausius ir talentingiausius muzikos atlikėjus, kompozitorius bei verslininkus, kurie kuria šių dienų pramogų kultūros istoriją ir veidą.

Šiuo metu tarptautinė kompanija veikia daugiau kaip 70-yje šalių, WMG priklauso tokios įrašų kompanijos kaip: „Asylum“, „Atlantic“, „Big Beat“, „Canvasback“, „Elektra“, „Erato“, „First Night“, „Fueled by Ramen“, „Nonesuch“, „Parlophone“, „Reprise“, „Rhino“, „Roadrunner“, „Sire“, „Spinnin“, „Warner Records“, „Warner Classics“ ir „Warner Music Nashville“.

WMG leidybinės kompanijos „Warner Chappell Music“ kataloge daugiau kaip pusantro milijono įvairiausių muzikos žanrų kūrinių – nuo Amerikos populiariajai ir džiazo muzikai pagrindus padėjusių kanonų „Great American Songbook“ iki šio šimtmečio populiariausių hitų.

„Warner Music Group“ taip pat priklauso nepriklausomus atlikėjus ir leidėjus vienijanti kompanija ADA, technologijų kompanija „Songkick“, muzikinės atributikos pardavėja EMP ir pramogų ir populiariosios kultūros portalas UPROXX.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.