Atlikėja Gabrielle Marr pristato naują vasarišką dainą „Seasons“: klipą filmavo Nidoje

Atlikėja Gabrielle Marr (Gabrielė Marija Vasiliauskaitė), prieš kelis metus žiūrovų simpatijas projekte „Lietuvos balsas“ užkariavusi savo išskirtiniu balso tembru, šiandien pristato naują savo dainą ir vaizdo klipą „Seasons“ iš rudenį pasirodysiančio debiutinio mini albumo.

 Atlikėja Gabrielle Marr pristato naują vasarišką dainą „Seasons“: klipą filmavo Nidoje.
 Atlikėja Gabrielle Marr pristato naują vasarišką dainą „Seasons“: klipą filmavo Nidoje.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2020-07-09 09:31

Nuostabiame Lietuvos pajūryje, Nidoje, nufilmuotame vaizdo klipe užfiksuota pati Gabrielle Marr, nerūpestingai leidžianti saulėtas vasaros dienas kerinčios gamtos apsuptyje.

Tačiau „Seasons“ puikiai tinka ne tik vasarai, bet ir pavasariui ar bet kuriam kitam metų laikui, teigia išskirtinio balso savininkė.

„Šia daina nustebinau pati save – ji tokia šviesi, lengva, pažeidžiama. Tiesiog visiška priešingybė tam, ką dažniausiai sudėlioju savo juodraščiuose“, – sako Gabrielle Marr.

Pasak atlikėjos, dainos atsiradimo istorija siekia net trejus metus ir sukelia pačius maloniausius jausmus.

„2017-aisiais mano pasaulis apsivertė aukštyn kojomis: į jį vėl sugrįžo muzika, pasinėriau į daugybę neįkainojamų nuotykių, kelionių, pažinčių, vėl pamilau save iš naujo, o tada ir šalia esantį žmogų. Ir visus tuos nepakartojamus jausmus ir emocijas sudėjau į šią vieną dainą – „Seasons“.

Nors kūrinys savo galutinę formą atrado tik šįmet, vis dar jaučiu tų 2017 metų emocijas ant liežuvio galo: kelionę į Marinos Abramović performansą Stokholme, dalyvavimą „Lietuvos balse“, spontaniškus žygius ir keliones su draugais bei mylimuoju, ir iš karto širdį užlieja šiluma ir pilnatvė. Tikiuosi, kad tą ramybę pajus ir klausytojai“, – kalbėjo Gabrielle Marr.

Prie dainos žymiai prisidėjo ir tarptautinė komanda – aranžuotę jai kūrė braziliško kraujo turintis norvegas Bjornas Holmeslandas, o galutinį suvedimą atliko kitas norvegas Snorre Bergerudas. Tuo metu vaizdo klipą kurti Gabrielė patikėjo operatoriui ir montažo režisieriui Linui Mažonui.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.