Mario Basanovas kartu su Ivan Dorn metų pabaigai pristato šokių muzikos mini albumą

Lietuvių prodiuseris Mario Basanov ir ukrainiečių vokalistas Ivan Dorn pristato bendrą mini albumą „Face to Face“, kurį išleidžia Runemark Records. Mini albume pristatomi du kūriniai „Face to Face“ ir „10 Years“.

Marijus Adomaitis. <br>Pranešimo siuntėjų nuotr. 
Marijus Adomaitis. <br>Pranešimo siuntėjų nuotr. 
Marijus Adomaitis. <br>Pranešimo siuntėjų nuotr. 
Marijus Adomaitis. <br>Pranešimo siuntėjų nuotr. 
Daugiau nuotraukų (3)

Lrytas.lt

Dec 17, 2020, 12:12 PM

Mario Basanov ir Ivan Dorn pažintis užsimezgė dar 2012-aisiais, kai abu kūrėjai jau turėjo pripažinimą ir nauja kūryba stebino savo muzikos gerbėjus. Nuo to laiko atlikėjai stebėjo vienas kito projektus ir dalijosi idėjomis, kol galiausiai draugystė realizavosi pirmu bendru darbu.

Šis mini albumas atspindi Motown stilių, čia atsiskleidžia funky ritmai ir įmantrios melodijos, paremtos 70-ųjų disco ir pop muzikos garsais.

Mario Basanov savo muzikinėms idėjoms įgyvendinti ieško įdomių sprendimų, tad dirba tik su išskirtiniais atlikėjais, turinčiais ypatingą vokalą ar savitą stilių.

Ivan Dorn yra gerai žinomas Ukrainos solistas, pelnęs ne vieną muzikinį apdovanojimą ir turintis ryškų braižą. Jo kūryboje susipina populiariosios muzikos motyvai ir įvairių stilių – afro muzikos, džiazo, dubstepo – improvizacijos.

Visi nekantriai laukę Ivan Dorn žadėto, bet atšaukto pasirodymo Vilniuje dar šių metų lapkritį, šį kartą turės galimybę išgirsti Ivan Dorn vokalą bent mini albume, kuris išleidžiamas ir vinilinėje plokštelėje.

Ivanas sako: „Man buvo didelė garbė dirbti kartu su tokiu talentingu žmogumi kaip Mario Basanov. Bendri muzikos kūriniai gimė „čia ir dabar“, nes įkvėpimas atėjo tiesiog dirbant studijoje, kaip dažnai nutinka su geriausiais kūriniais“.

Mario Basanov prisipažįsta, kad su Ivanu norėjo bendradarbiauti beveik dešimtmetį, tik tam reikėjo sulaukti tinkamo laiko: „Jis yra pasaulinio lygio dainininkas, tad aš labai didžiuojuosi šiuo mūsų bendru darbu. Ivano išskirtinis vokalas padėjo puikiai išpildyti projekto viziją.“

Mini albumą sudaro trys muzikiniai takeliai, sukuriantys 70-ųjų atmosferą ir įtraukiantys į šokių muzikos ritmus.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.