Lolita Zero pristato naujieną: „Visi manęs klausia, ar ši daina skirta Deivydui Zvonkui“

Raguotoji scenos princesė Lolita Zero pastaraisiais socialinės atskirties metais patyrė skaudžių išgyvenimų, bet niekas nenuslopins jos vidinio reivo. „Per visas audras aš likau meilės simboliu ir dovanoju visiems meilę, nes tai yra viskas, ko mums reikia! Kas dar gelbėja? Seksas!“ – sako Lolita Zero, pristatydama naują dainą „David“.

 Lolita Zero dovanoja naują dainą: „Klausydamiesi apsiaukite reivo batelius!“<br> N.Bieranco nuotr.
 Lolita Zero dovanoja naują dainą: „Klausydamiesi apsiaukite reivo batelius!“<br> N.Bieranco nuotr.
 Lolita Zero dovanoja naują dainą: „Klausydamiesi apsiaukite reivo batelius!“
 Lolita Zero dovanoja naują dainą: „Klausydamiesi apsiaukite reivo batelius!“
 Lolita Zero dovanoja naują dainą: „Klausydamiesi apsiaukite reivo batelius!“
 Lolita Zero dovanoja naują dainą: „Klausydamiesi apsiaukite reivo batelius!“
Daugiau nuotraukų (3)

Lrytas.lt

Feb 15, 2021, 10:13 AM

„Visi manęs klausia, ar ši daina skirta Deivydui Zvonkui. Leiskite į šį klausimą neatsakyti“, – šypsosi Lolita, sukdama ant piršto rožinę plaukų sruogą.

Pasak meilės ambasadorės, šis kūrinys yra apie tai, kaip skausmui praėjus, ateina reivas, o su juo – naujas noras gyventi ir džiaugtis, klausytis muzikos ir širdies.

„Visiems mums pasitaiko patirti pačių įvairiausių dalykų. Linkėjimai tiems, kurie kapstosi iš emocinių duobių. Pasakysiu jums, širdelės: kaip skaudu bebūtų, linkiu nepasiduoti ir ragais kastis į priekį! Visas kitas „koučingas“ yra mano dainos tekste: „Relax, ex, sex, oooh“, – sako atlikėja. – Įsijungus šitą gabalą, reikia apsiauti patogius batelius, šlepetes, 14 centimetrų pakulne ir šokti taip, kad vienu metu tai būtų reivas, rokas ir popsas. Jausmas turi būti toks, lyg pasikėlus sijoną bėgi per pievas taip, kad niekas tavęs nepagautų.“

Gero reivo Lolita Zero labai pasiilgo. Taip pat – žmonių, muzikos, klegesio ir grožio salonų. „Labiausiai svajoju apie manikiūrą, nes tais nagais kabinantis į gyvenimą, jiems reikia profesionalios priežiūros.

Su depiliacija viskas gerai. Jau išmokau viską darytis pati, nes šiuo sunkiu laikotarpiu supratau, kad pati nepasidarysi – niekas nepadarys. O dėl plaukų dažymo... Atskleisiu paslaptį – aš dėviu perukus. Todėl šaknų dažyti man nereikia – aš galiu keistis kasdien, nors ir penkis kartus. Žinote, čia lyg Narnijos spinta: įeini ir išlendi kitokia savo versija. Gerbiant ir mylint save įmanoma viskas“, – pasakoja Lolita Zero.

Prieš keletą metų „Eurovizijos“ nacionalinėje atrankoje sužibusi žvaigždė atidžiai sekė ir šių metų atrankos konkursą.

„Pastebėjau, kad „The Roop“ pasirodyme pernai dominavo raudona ir balta spalvos, šiemet – geltona ir violetinė. Jiems liko visai nedaug ir surinks pilną vaivorykštę. Labai palaikau vaikinus! – šypsosi Lolita Zero. – Antra, pasižiūrėjusi grupės šokį su intymiais siurprizais, atradau, kad Kostas Smoriginas jau seniai yra juos apdainavęs: „Kai sniegas už lango gilės, tau paukščiai mojuos pirštukais. Kai niekas tavęs nemylės, tave pabučiuos užtrauktukas“. Tai bučiniai ir apsikabinimai!“

Pati Lolita Zero konkursuose šiemet nedalyvauja, bet muzikos jos gyvenime labai daug: dar 2021-aisiais diva ketina išleisti albumą. „Taip pat svajoju išmokti kepti cinamono bandeles, nes namai cinamonu kvepia, bet bandelės nesigauna. O kalbant globaliai, ketinu ir toliau, ir tik dar labiau mylėti žmones. Kol kas atiduodu jiems save bent tokia forma, kokia galiu – per muziką. O kai susitiksim – tada bus visiems ragai!“ – žada artistė.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.