Naują dainą pristatantis „Bon jeans“ lyderis R. Grybauskas atvirai prakalbo apie skaudžią avariją

Grupė „Bon jeans“ ir jos lyderis Ramūnas Grybauskas gerbėjams pristato naują dainą ir jos vaizdo klipą „Melagingos paslaptys“.

R. Grybauskas.<br> Asmeninio archyvo nuotr.
R. Grybauskas.<br> Asmeninio archyvo nuotr.
R. Grybauskas.<br> Asmeninio archyvo nuotr.
R. Grybauskas.<br> Asmeninio archyvo nuotr.
R. Grybauskas.<br> Asmeninio archyvo nuotr.
R. Grybauskas.<br> Asmeninio archyvo nuotr.
 „Bon jeans“.<br> Asmeninio archyvo nuotr.
 „Bon jeans“.<br> Asmeninio archyvo nuotr.
R. Grybauskas.<br> Asmeninio archyvo nuotr.
R. Grybauskas.<br> Asmeninio archyvo nuotr.
Daugiau nuotraukų (5)

Lrytas.lt

May 7, 2021, 10:01 AM, atnaujinta May 7, 2021, 10:02 AM

„Joje – visa tai, su kuo pastaruosius metus susiduriam kasdien. Tekstas puikiai atspindi nūdienos nuotaikas.. kai vieni sako vieną, o kiti tam prieštarauja ir daro visiškai viską atvirkščiai, – sakė atlikėjas, – Tai daina apie skirtingus žmones, kurie pasaulį mato savitai“.

Kūrinio idėja, anot R. Grybausko, gimė atsitiktinai – tiesiog vaikštant su savo augintiniu po mišką. Užfiksavęs nuotraukose bundančią gamtą ir jos proveržį tebestabdantį pavasarinį sniegą, „Bon jeans“ lyderis savo įspūdžiais pasidalino socialiniuose tinkluose. Būtent šio įrašo tekstas vėliau ir tapo dainos dalimi.

Pašnekovas neabejoja – karantino laikotarpis muzikos pasaulio žmonėms tapo tikru išbandymu, nes būtent jie pirmieji dėl apribojimų netenka darbo ir paskutiniai gali grįžti į mylimą erdvę – sceną.

„Grupė yra pasiilgusi koncertų ir laukia, kada bus galima startuoti. Datos vasaros koncertams jau yra rezervuojamos, bet tik dievas težino, kaip čia viskas pasisuks. Mes tikimės geriausio ir esame pasiruošę kokybiškai atlikti savo darbą. „Bon jeans“ – mes grojame Jums“, – sako R. Grybauskas.

Vidinės ramybės jam pasisemti pavyksta iš užsiėmimo, kurį propaguoja jau bene penkerius metus – jogos. Šį sportą muzikantas atrado po autoįvykyje patirtos traumos, kuomet, jį, važiuojantį dviračiu, partrenkė automobilis. Jau prieš tai nugaros skausmus kentusiam atlikėjui sveikatos problemos po susidūrimo su mašina tik dar paaštrėjo.

„Ruošdamiesi koncertui į sceną patys susinešame savo aparatūrą, o ji – nelengva. Tuomet dar ta avarija... Ieškojau išeities“, – apie jogos praktiko kelio pradžią pasakojo R. Grybauskas.

Tikrąjį mankštų efektą jis pajuto po pusketvirtų metų ir jau ilgą laiką džiaugiasi pamiršęs nugaros skausmus.

Per karantiną jam geriau jaustis padėjo ir kiti mėgstami užsiėmimai – R. Grybauskas žinomas ir kaip dirbinių iš odos meistras, ir kaip fotografas. Jis taip pat Vaikų ir moksleivių rūmuose veda gitaros užsiėmimus.

„Darbai dėmesį išblaško, nors koncertų laukiame be proto išsiilgę!“, – sakė muzikantas, dainos „Melagingos paslaptys“ kūrimo metu ėmęsis ir ambicingo iššūkio – sugroti ją solo gitara.

R.Grybauskas su šypsena pasakoja apie muzikinio pasaulio užkulisius ir tai, kad kolegos tuos, kurie groja bosine gitara, visada „patraukia per dantį“.

„Sakoma, kad bosine gitara groja nepavykę solo gitaristai, – juokais ironizavo atlikėjas, – Tai norėjosi paneigti šį mitą“.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.