„Kamrazerio vaikai“ ir jų vaikai pristato dainą „Geriausias tėtė“

Prieš 33 metus suburtas vienas pirmųjų šalyje aktyviai koncertavusių ir propagavusių populiariąją muziką vaikų choras „En den du“ vis dar turi ką naujo pasakyti Lietuvos žmonėms.

Muzikantas, dainų autorius V.Kamrazeris su dukterimi Sofija.
Muzikantas, dainų autorius V.Kamrazeris su dukterimi Sofija.
„Kamrazerio vaikai“ visus tėvus sveikina daina „Geriusias tėtė“.
„Kamrazerio vaikai“ visus tėvus sveikina daina „Geriusias tėtė“.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

Jun 6, 2021, 9:09 AM, atnaujinta Jun 6, 2021, 10:32 AM

Šiemet kovą ši komanda pristatė sveikinimą Lietuvai kovo 11-osios proga – vėl susibūrę kartu, choristai perdainavo Gintauto Tautkaus ir Justino Marcinkevičiaus dainą „Trečias atsidusimas“, kurios įraše dalyvavo grupės „Rondo“ lyderis Aleksandras Ivanauskas-Fara ir jau gerai žinomas savo projektais bei virtuoziniu grojimu Giedrius „Jumbo“ Balčiūnas. Ši daina išties sujaudino daug Lietuvos gyventojų.

Po šio sėkmingo atlikimo choristai neišsiskirstė ir dabar siūlo jūsų dėmesiui dainą „Geriausias tėtė“, įrašytą po visą pasaulį pasklidusių  buvusių „En den du“ dainininkų, jų vaikų ir net anūkų. Kolektyvas ją skiria mūsų visų tėčiams.

Nors chorą anuomet subūrė ir jo pavadinimą sugalvojo žinomas muzikantas ir dainų kūrėjas Vadimas Kamrazeris, dabar jis ir buvę choristai nebegali vadintis „En den du“, nes pavadinimą įregistravo Šiaulių moksleivių namų Muzikos klubas. Ką gi, V.Kamrazeriui tai tik pamoka, kad autorių teises reikia laiku apsaugoti. 

Tačiau niekas neuždraus buvusiems „En den du“ choristams toliau dainuoti. Pasivadinusi „Kamrazerio vaikais“ ir tęsdama savo neįprastą socialinę misiją, ši komanda dalijasi daina „Geriusias tėtė“ (muzika V.Kamrazerio, žodžiai nežinomo autoriaus, aranžuotė ir garso suvedimas V.Kamrazerio, fotomontažas Benedikto Misiūno).
 
Šį kartą dainos įraše dalyvavo ne tik buvę Vadimo vaikai, bet ir jau ūgtelėję, ir visai maži buvusių dainininkų vaikai, kurie šiuo metu išsibarstę po visą pasaulį, bet nepraranda ryšio nei su Lietuva, nei su lietuvių kalba.

 

„Noriu atiduoti duoklę tėčiams. Kažkaip Lietuvoje gerokai daugiau dainų apie mamas, močiutes, brolius, senelius... Visą laiką svajojau sukurti dainą apie Jį. Paprastą, bet šiltą ir įtaigią. 

Šį kartą savo veidaknygės profilyje paprašiau draugų pasidalyti prisiminimais ir nuotraukomis, kuriose jie būtų pavaizduoti su savo tėveliais ir su savo vaikais. Iš esmės po 2 dienų reikėjo kreiptis iš naujo, kad būtų galima sustabdyti siunčiamų nuotraukų srautą, nes jų kiekis pasidarė nebekontroliuojamas. 

Labai nustebino mano draugų pasitikėjimas, o tai šiais laikais – labai reta. Savaime suprantama, visos nuotraukos netilpo, bet tai, kas buvo sudėta į dainos vaizdo taką, turi sukelti labai šiltų jausmų šį klipą žiūrintiesiems ir jo klausantiesiems“, – kalbėjo projekto sumanytojas V.Kamrazeris su gausia atlikėjų komanda.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.