Naujausioje E. Lubio dainoje – mieganti Palanga

​„Kur bebūtum, ankstyvas rytas, kai saulė teka, apgaubia ypatinga nuotaika, ramybe ir tyla. O palakstyti po tuščią Palangą vidury vasaros – ypatinga patirtis“, – apie paryčiais filmuotą vaizdo klipą populiariausiame vasaros kurorte ir kitas naujas patirtis pasakoja žinomas dainų autorius ir atlikėjas Edgaras Lubys.

Edgaras Lubys<br>T.Bauro nuotr.
Edgaras Lubys<br>T.Bauro nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jul 5, 2021, 4:35 PM, atnaujinta Jul 5, 2021, 4:38 PM

Jau ne pirmą kartą garsus atlikėjas renkasi vaizdo klipo filmavimui itin ankstyvą rytą. Pajutęs, koks ypatingas jausmas vaikščioti ir dainuoti visiškai tuščiame gimtajame mieste, šį kartą Edgaras pasirinko Palangą, po kurią nusprendė važinėti sportiniu BMX dviračiu.

„Kai tiek žmonių iš visos Lietuvos suplūsta į šį kurortą ir dienomis čia vaikšto ištisa jūra poilsiautojų, sunku net patikėti, kad įmanoma šias gatves, paplūdimį ir Palangos tiltą pamatyti visiškai tuščius. Tad tenka keltis naktį“, – įspūdžiais dalijasi E.Lubys.

Dainos „Po vasaros dangum“ vaizdo klipo filmavimas, prasidėdavęs 4 valandą ryto, truko porą dienų. Edgaras turėjo progą ne tik grožėtis saulėtekiu, bet ir sugrįžti į paauglystę, kai visur važiuodavo dviračiu. Tik šį kartą tai buvo ne paprasta dviratė transporto priemonė, o sportinis, triukams skirtas BMX.

„Jau seniai norėjau išbandyti šį dviratį. Taip „užsikabinau“... Matyt, dar iš manęs nedingęs tas vaikinukas, kuriam tikras malonumas skrieti dviračiu su draugais. O dar tokie triukai, kuriuos parodė šiuo sportu jau 15 metų užsiimantis Martynas Monikas... sužavėjo mane galutinai“, – pasakoja žinomas dainininkas.

„Jau sakiau Martynui, kad turbūt ne tik aš po koncertų pajūryje užsuksiu pas jį į parduotuvę „naujo žirgo“, bet ir su manimi klipe nusifilmavusi mano paauglystės laikų bičiulio žmona.“

Edgaras dažnai kviečia draugus filmuotis jo dainų vaizdo klipuose. Dainininkas bičiuliams itin dėkingas, nes šie mielai sutinka įgyvendinti jo idėjas, net jei veiksmas vyksta spaudžiant šalčiui, per kaitrą ar tenka keltis naktį ir važiuoti filmuotis.

Dainos „Po vasaros dangum“ klipe drauge su žinomu atlikėju filmavosi Rovena Žiogė – profesionali smuikininkė, kurią Edgaras pažįsta nuo paauglystės, kai bendrų draugų kompanija leisdavo laiką kartu Klaipėdoje. „Rovena – jau trijų vaikų mama.

Bet ji turi tiek energijos ir geba taip džiaugtis šia akimirka, kad neįtartum, jog namie jos laukia tiek pareigų ir reikalų“, – apie bičiulę pasakoja atlikėjas. „Labai džiaugiuosi, kad pakviečiau filmuotis būtent Roveną, nes su ja buvo smagu ne tik lakstyti po Palangą BMX dviračiais, bet ir tas intymumo akimirkas filmuoti buvo tikrai lengviau.“

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.