Milda Rasilavičiūtė pristato naują dainą – kitas žvilgsnis į išsiskyrimą

Daininkė Milda Rasilavičiūtė pristato naują savo kurtą dainą „Pasilikai“. Tyra, švelnu, prasminga – ir naujajame kūrinyje justi kūrėjos asmeninis braižas, kuris užkariauja vis daugiau klausytojų širdžių.

Milda Rasilavičiūtė.
Milda Rasilavičiūtė.
Milda Rasilavičiūtė.
Milda Rasilavičiūtė.
Milda Rasilavičiūtė.
Milda Rasilavičiūtė.
Milda Rasilavičiūtė.
Milda Rasilavičiūtė.
Daugiau nuotraukų (4)

Lrytas.lt

Jul 28, 2021, 10:07 AM

Daina pasakoja apie meilę, prisirišimą, jausmus. Daininkė siūlo kiek kitokį požiūrį į išsiskyrimą – ir jis gali būti šviesus.

„Kiekvienas esame išgyvenę išsiskyrimų, kartais tai nebūtinai vyro ir moters santykis, kiekviena pabaiga yra nelengva, bet – mus auginanti. Man ši daina – tarsi draugės priminimas, kad viskas praeis, kad kiekviena pabaiga yra geresnio pradžia,

kad mes, moterys, esame pažeidžiamos ir kartu labai stiprios – tame visas grožis“, – pasakoja Milda.

Ji puikiai prisimena akimirką, kaip gimė daina. Milda tik parvyko iš kelionės po Meksiką, ir, nors buvo vidurnaktis – sėdo prie pianino. Nenorėjo, kad išgaruotų kelionėje patirtas įkvėpimas – atsitraukus nuo rutinos net paprasčiausi dalykai tampa ryškesni ir svarbesni.

Geras pusvalandis – ir daina tarsi išplaukė iš širdies įkūnyta natomis ir žodžiais.

„Ši daina man viena gražiausių ir jautriausių, kokias tik esu parašiusi, tad dar ir dėl to norėjau, kad būtų sukurtas ir vaizdo klipas“, – prisimena kūrėja.

Vaizdo klipe – visas dėmesys moteriai, jos energijos, išgyvenimų, stiprybės atskleidimui. Negana to, Milda pabandė išreikšti ir mistiškąjį moters pradą, tad gerokai panaršė senovės baltų istoriją. Būtent baltų ženklais išpieštas ir kostiumas, kurį Milda vilki vaizdo klipe. Kostiumą su moters talento ir jėgos simboliais sukūrė stilistė ir dizainerė Dovilė Cibulskaitė.

Vaizdo klipo režisierė – Algina Bedulskė, kuriai dainininkė dėkinga už sustiprintą kūrinio žinutę apie moters stiprybę.

Kepinant saulei – termometrai rodė daugiau nei 30 laipsnių karščio – keliolika valandų darbavosi ir operatorius Svajūnas Ablinga bei makiažo ir plaukų meistrė Eglė Noreikaitė.

„Esu dėkinga komandai už įkvėpimą ir palaikymą, o jo reikėjo, nes vaizdo klipe – nemažai nuogo kūno. Neslėpsiu: pradžioje jaučiausi nedrąsiai, bet tai išgaravo įsigyvenus į dainą. Neabejoju, kad daina ir vaizdo klipas palies kiekvieną, nes tikri dalykai negali palikti abejingų“, – įsitikinusi Milda.

Dainininkė per vasarą žingsniuoja su savo akustine programa – gerbėjai ją galės išvysti koncertuose.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.