Festivalis Klaipėdoje: į parką miesto centre suburs žinomiausius atlikėjus

Jau šį sekmadienį uostamiestyje įvyks miesto festivalio „Parkas LIVE Klaipėda“ atidarymas. Rugpjūčio 1 – 15 dienomis įvyks renginys, kuris net 14 vakarų klaipėdiečius ir miesto svečius pakvies į erdvę, įsikūrusią pačiame miesto centre. Festivalyje savo koncertus surengs ir ryškiausi scenos vardai – Inga Jankauskaitė, Jazzu, Saulės kliošas, Sisters On Wire, Alina Orlova, jautì ir daugelis kitų.

 Jazzu.<br> Dž.Babensko nuotr.
 Jazzu.<br> Dž.Babensko nuotr.
 Jau šį sekmadienį uostamiestyje įvyks miesto festivalio „Parkas LIVE Klaipėda“ atidarymas.
 Jau šį sekmadienį uostamiestyje įvyks miesto festivalio „Parkas LIVE Klaipėda“ atidarymas.
 Inga Jankauskaitė.
 Inga Jankauskaitė.
 Saulės Kliošas.
 Saulės Kliošas.
Daugiau nuotraukų (4)

Lrytas.lt

Jul 30, 2021, 1:34 PM

Festivalio atidarymą pradėsianti atlikėja I. Jankauskaitė pati jau dešimtmetį gyvena Klaipėdoje ir teigia, kad šis įvykis jau seniai buvo reikalingas uostamiesčiui.

„Man, kaip 10 metų gyvenančiai Klaipėdoje atrodo, kad čia to labai, labai trūksta. Tikrai trūko tokio festivalio, kur gali ateiti vakarais ir vakaroti kokybiškoje aplinkoje, klausytis kokybiškos muzikos. Kur nereikia brautis, stumdytis, o gali kokybiškai praleisti vakarą“, – apie artėjantį festivalį pasakoja I. Jankauskaitė.

Per daugiau nei dvi savaites, parko estradoje prie Klaipėdos koncertų salės, įvyks net 10 koncertų, 4 kino vakarai, iš kurių 2 bus nemokami. Šių vakarų metu bus pristatyti nacionalinių kino apdovanojimų „Sidabrinė gervė“ laureatai, o Dovilė Filmanavičiūtė kalbins kino kūrėjus ir aktorius.

Jau ateinančią savaitę festivalyje bus galima išgirsti matematinio roko grupės „jautì“, Alinos Orlovos, Saulės kliošo, Jazzu bei Gabrielės Vilkickytės dainas. Taip pat bus pristatytas Italijoje sukurtas filmas „Frida. Viva la Vida“.

„Džiaugiamės, kad pavyko sudaryti tokią stiprią ir įvairią festivalio programą. Tikime, kad ji atlieps įvairius lankytojų skonius. Labai kviečiame visus klaipėdiečius ir miesto svečius tapti prasidėsiančia festivalio istorijos dalimi. Pažadame, kad parkas taps jaukia ir kultūros pripildyta vieta, pačiame Klaipėdos centre“, – tikina organizatoriai.

Festivalyje „Parkas LIVE Klaipėda“ įsikurs maisto bei gėrimų erdvė, čia taip pat pramogų ras ir mažiausi lankytojai. Bilietus ir informaciją apie rugpjūčio 1 – 15 d. vyksiančius renginius galima rasti Bilietai.lt.

Organizatoriai skiria didžiulį dėmesį ir saugumui – čia bus ribojamas pateksiančiųjų lankytojų skaičius, užtikrinamos sėdimos vietos, matuojama temperatūra ir vykdomos kitos Nacionalinio visuomenės sveikatos centro rekomendacijos.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.