Alen Chicco pristato naują projektą

Lapkričio 4 d. Vilniuje „Legendos“ klube įvyks naujausias Lietuvos atlikėjo, drag artisto Alen Chicco projektas-renginys „One Day Famous“. Kaip pats atlikėjas teigia, tai bus vienos dienos koncertinis turas. Ant scenos per vieną vakarą galima bus pamatyti net keturis koncertus. Scenoje išvysime ir pačio Alen Chicco pasirodymą, o prie jo šį vakarą prisijungia itin skirtingų muzikos žanrų atlikėjų trijulė.

Eurovizija, atranka, filmavimas, Alen Chicco<br>J.Stacevičiaus nuotr.
Eurovizija, atranka, filmavimas, Alen Chicco<br>J.Stacevičiaus nuotr.
 Alen Chicco.<br>J.Stacevičiaus nuotr.
 Alen Chicco.<br>J.Stacevičiaus nuotr.
 Alen Chicco.<br>G.Bitvinsko nuotr.
 Alen Chicco.<br>G.Bitvinsko nuotr.
 Alen Chicco.<br>J.Stacevičiaus nuotr.
 Alen Chicco.<br>J.Stacevičiaus nuotr.
 Cheri.<br> Enrikos Stanulevičiūtės nuotr.
 Cheri.<br> Enrikos Stanulevičiūtės nuotr.
Alen Chicco.<br> Mildos Vyšniauskaitės nuotr.
Alen Chicco.<br> Mildos Vyšniauskaitės nuotr.
 Nika Ganga.<br> Robertos Kalinauskaitės nuotr.
 Nika Ganga.<br> Robertos Kalinauskaitės nuotr.
 Gina Shee.<br> Monikos Švilpaitės nuotr.
 Gina Shee.<br> Monikos Švilpaitės nuotr.
Daugiau nuotraukų (8)

Lrytas.lt

Oct 29, 2021, 1:44 PM

Nika Ganga – „X faktorius“ projekto antros vietos laimėtoja ir elektroninės pop muzikos atstovė – pristatys naujausią savo programą su muzikine grupe. Gina Shee – išskirtinio balso atlikėja – pristatys būsimo albumo dainas, pritariant back vokalistėms ir perkusijai. Taip pat scenoje žiūrovai išvys ir maištingąją, žymiausią Lietuvos reperę Cheri, kuri pristatys naujausius savo kūrinius.

„Mes Lietuvoje turime pilna nuostabių atlikėjų, kurie kuria ir kuria labai savitus dalykus. Deja, dauguma jų nėra kviečiami į muzikos festivalius arba didesnius renginius, nes dažnas lietuvis renkasi žinomą „produktą“ negalvodamas apie alternatyvas ir gal nenorėdamas paieškoti.

Manau tame ir yra didžiausia problema, nes tokie atlikėjai turi ką pasakyti ir parodyti bet dažnai neturi kur. Jie neturi platformos, o be geros platformos jie negali didinti savo klausytojų rato. Ir iš tiesų tai tampa lyg užburtas ratas ir tu esi priverstas pradėti kitas veiklas, kurios tiesiog padės tau išgyventi.

Taip prarandame labai daug kokybiško ir nuoširdaus turinio. Ir man matant, kad situacija mažai keičiasi, nusprendžiau pradėti ją keisti pats ir padėti tiek sau tiek kitiems atlikėjams didinti savo auditorijos gretas“, – apie idėją sukurti naują muzikinį projektą kalba atlikėjas.

Kaip teigia Alen Chicco, „One Day Famous“ renginys skirtas muzikos dalyboms, atlikėjų atradimui ir dialogo tarp skirtingų muzikos žanrų suradimui.

„Aš mačiau daug renginių, kur per vakarą pasirodo keli atlikėjai ir dažniausiai pirmieji „apšildo“ sekančius ir jų muzikiniai žanrai yra tokie patys arba labai panašūs. „One Day Famous“ muzikiniame ture aš noriu išvengti šio šablono, todėl šį vakarą nei vienas atlikėjas nebus apšildantysis.

Tai bus keturi skirtingi koncertai, tarp kurių bus daromos pertraukos, skirtos žiūrovui „suvirškinti“ naujos muzikos informaciją arba tiesiog pasipildyti savo stiklinę. Ir šiame vakare nebus nei vieno vienas į kitą panašaus atlikėjo. Čia mes visi labai skirtingi, su labai skirtingais skambesiais ir scenos atlikimo įsivaizdavimais. Ir aš tai noriu švęsti. Pats laikas skirtingai muzikai skambėti po vienu stogu. Aš manau daugelis atėję pasiklausyti savo mylimo atlikėjo čia atras ir kitų muziką, o gal net naują mėgstamą atlikėją. Aš bent jau nebuvau tokiame renginyje Lietuvoje ir to man labai trūksta.“

Likus savaitei iki renginio, šiandien Alen Chicco pristato ir naujausią vaizdo įrašą, kuriame kartu su renginio dalyvėmis Nika Ganga ir Gina Shee perdainuoja savo kurtas dainas.

„Mūsų visų muzika yra skirtinga, bet gražiausia tai, kad muzikoje visada galima surasti bendrumą ir šis mūsų darbas įrodo, kad net tokios skirtingos dainos gali puikiai susilieti į vieną kūrinį. Išties, visas „One Day Famous“ ir yra apie tai – apie bendrumą, unikalumą ir muzikos draugystę“.

Alen Chicco kviečia visus į renginį ir ragina išdrįsti svajoti: „Labai visų lauksime Lapkričio 4 d. „Legendos“ klube Vilniuje. Turime labai daug muzikos, kuri laukia naujų ausų, esame sukaupę daug istorijų, kurios tikimės įkvėps pradėti gyvenime kažką naujo arba kaip tik baigti dalykus, kurie jau nebetenkina. Kviečiu švęsti. Save, muziką, gyvenimą“.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.