„Saulės kliošas“ meilės dieną keičia pavadinimą ir kviečia į pasimatymą

Vasario 14-ąją grupė „Saulės kliošas“ vienai dienai tampa „Meilės kliošu“ ir rengia išskirtinį meilės kupiną koncertą sostinės „Avia Solutions Group“ arenoje.

„Saulės kliošas“.<br> D.Macijausko nuotr.
„Saulės kliošas“.<br> D.Macijausko nuotr.
„Saulės kliošas“.<br> D.Macijausko nuotr.
„Saulės kliošas“.<br> D.Macijausko nuotr.
„Saulės kliošas“.<br> D.Macijausko nuotr.
„Saulės kliošas“.<br> D.Macijausko nuotr.
„Saulės kliošas“.<br> D.Macijausko nuotr.
„Saulės kliošas“.<br> D.Macijausko nuotr.
Daugiau nuotraukų (4)

Lrytas.lt

Jan 31, 2022, 10:49 AM

„Dažnai žmonės sako, kad Valentino diena – jokia šventė, bet aš manau, jog prisiminti mylimuosius ir kaip stipriai juos išties mylime, nėra nieko blogo. Aš renkuosi švęsti meilę visada“, – sako „Saulės kliošo“ lyderis Laurynas Šarkinas.

Jis visada tikėjo meile. „Iki šiol esu šio tikėjimo kvailys“, – ironizuoja ir priduria, kad meilė – jausmas, kuris gali pakeisti žmones, gyvenimus, likimus. Turtingus padaryti vargetomis, o mylinčius varge – karaliais. Meilės diena – priminimas, kokia galia disponuojame ir kiek daug galime, jei ją panaudojame geriems tikslams.

Jam pritaria ir grupės vokalistė Justė Starinskaitė: „Į šią dieną, žiūriu kaip į galimybę mylėti dar stipriau ir drąsiau – dovanoti artimiausiems dėmesį ir kurti būsimus prisiminimus“.

Šiuo metu grupė dėlioja Meilės koncerto programą arba kaip patys sako „medituoja ties ja“. „Svarstome, kaip suderinti skonius ir norus. Kaip nepersūdyti, ar nepersaldinti... Kaip subalansuoti standartinius dalykus su alternatyviais, kad koncertas būtų ir patirtis, ir malonumas“, – procesą išduoda jie.

„Meilės kliošas“ pasiryžęs suteikti jums ne paprasto koncerto, o SPA efektą. „Norime, kad jums tai būtų poilsis, pabėgimas nuo kasdienybės. Norime, kad išeitumėte atsipalaidavę, kiek pakylėti virš žemės“, – sako Laurynas.

Beje, grupės gerbėjai irgi gali spręsti, kokios dainos skambės „Meilės kliošo“ Vasario 14-osios koncerte. Balsuoti už labiausiai patinkančias galima „Saulės kliošo“ socialinių tinklų profiliuose.

Gerbėjai tikrai turi iš ko pasirinkti. Apsispręsti, kuri grupės daina mylimiausia, gali būti ir sunkoka. Pastaruoju metu kiekvienas internete pasirodantis „Saulės kliošo“ kūrinys sulaukia didelio dėmesio. Vien per praėjusius metus pasirodė trys dideli hitai: „Paskambink man (Jei tau liūdna), „Šokių aikštelėje“, „Pamatyti tave“.

Galima sakyti, kad daugiau nei dvidešimt metų gyvuojanti, sudėtį keitusi ir stiliaus evoliuciją išgyvenusi, grupė žengia savo aukso amžiumi. „Mes laimingi, nes saulės kliošas visada gyvena aukso, grožio ir jaunystės laike: taip matome save, taip ir kitus. Galime mylėti ir tas jausmas ištikimai mūsų nepalieka. Gal labiausiai džiaugiamės procesu, todėl esame amžinoje puotoje. Gal tas auksas pasaulėžiūroje... Tai noras sukurti gyvenimo SPA sau ir pakviesti kitus“, – sako jie.

Justė įtikinusi, kad dalis sėkmės slypi ir dainų istorijose. Jos paprastos, kartais net labai buitiškos, bet tikros. Sukurtos iš asmeninių patirčių, prisiminimų arba įžvalgų. Su jomis lengva susitapatinti, įžvelgti savo jausmų dalelę. „Klausydamas mūsų gali kurti kino filmą savo vaizduotėje“, – šypteli ji.

Paklausti, kur gi jie atsidurtų, jei „Saulės kliošas“ būtų knyga ir ją reikėtų tvarkingai padėtį į lentyną, Laurynas ir Justė nesutrinka. „Mes būtume kažkur šalia princesių nuotykių, komiksų vaikams ir suaugusiems bei skaitalų lengvam poilsiui“, – lengvai apsisprendžia Laurynas. „Princesių nuotykiai – mano nuopelnas“, – nusikvatoja Justė.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.