Atlikėjas „Boomeris“ pristato motyvacinę muzikinę naujieną – dainą „Stumdyk geležį“

Radijo stočių topai, įvairūs muzikos platformos „Spotify“ kanalai, šimtus tūkstančių peržiūrų renkantys vaizdo klipai. Tokia sėkme jau gali pasidžiaugti visiškai netikėtai į muzikos padanges iškilęs paslaptingasis atlikėjas „Boomeris“, rašoma pranešime žiniasklaidai.

„Boomeris“ grįžo su motyvacine daina „Stumdyk geležį“, kuri kvies visus vasarą pasitikti nudailintais kūnais.
„Boomeris“ grįžo su motyvacine daina „Stumdyk geležį“, kuri kvies visus vasarą pasitikti nudailintais kūnais.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Apr 15, 2022, 5:07 PM

Ironija dvelkiantys kūriniai nepaliko abejingų. Pirmieji kūriniai „Striukės“ ir „Krypto banginis“ privertė šypsotis net ir visko girdėjusius žmones.

Šį kartą „Boomeris“ grįžta su motyvacine daina „Stumdyk geležį“, kuri kvies visus vasarą pasitikti nudailintais kūnais.

„Artėja vasaros sezonas per kurį neišvengiamai pliažuose reikės demonstruoti savo kūnus, todėl prieš tai būtina ir geležį pastumdyti, – apie laukiančius vasaros iššūkius pasakoja „Boomeris“. – Tikiuosi, kad ši daina visiems bevaliams ir tinginiams padės atrasti daugiau motyvacijos nueiti į sporto salę ir pasirūpinti savimi.“

Ko gero ne vienam yra tekę matyti, o gal ir pajusti ką reiškia laukti eilėje prie treniruoklių, bėgti ant bėgimo takelių itin dideliu greičiu, valytis upeliais bėgantį prakaitą ar tiesiog daryti pratimus, kurie ne visada pasižymi tikslumu.

Būtent tokie kasdienybės procesai dažniausiai užima nemažą laiko dalį sporto salėse. Visi tai mato, visi tai jaučia, tačiau niekas nepasako garsiai. Todėl, kaip teigia „Boomeris“, tai tapo paskata šiek tiek pašaržuoti situaciją ir tuo pačiu priminti ir paskatinti žmones eiti sportuoti.

Vis dėlto nors ir atrodytų iš pirmo žvilgsnio lengva daina, atlikėjas atskleidžia, kad dainai bei vaizdo klipui sukurti prireikė daugiau nei pusmečio – septynių mėnesių.

„Išgryninti dainai reikia laiko. Tema, dainos žodžiai, muzika, o galiausiai ir muzikinis vaizdo klipas – tam turi pasiruošti. Tačiau laiką atperka rezultatas. Pažiūrėkite kiek vaizdo klipe atletų, braukiančių prakaitą kibirais. O kada salėje pamatysiu jus?“, – su šypsena veide kalba „Boomeris“.

Paskatintas pirmosios dainos „Striukės“ ir lyg tęsinį jai sukūręs atlikėjas taip pat atvirauja, kad trečioji daina gimė iš itin gerų įvertimų pirmiesiems kūriniams.

„Išleidus dainą „Krypto banginis“ daugeliui ji privertė ne tik nusišypsoti, bet ir pajudėti. Kai kas net prisiminė ir tam tikrus visuomenės veikėjus. – pasakoja muzikantas. – Vis dėlto rimtai kriptovaliutomis užsiimantys žmonės suprato bajerį ir gerai pasimėgavo klausydamiesi. Na, o daina „Stumdyk geležį“ yra paskata gerai pajudėjus naktį, o gal ir visą žiemą naktiniuose klubuose praverti kitokio klubo duris ir pasiruošti vasarai, kad nusimetus striukes nebūtų gėda.“

Tai, kad „Boomerio“ dainos skatina pajudėti atskleidžia ir tam tikri faktai.

Kaip teigia pats atlikėjas, daina „Krypto banginis“ radijo stotyje „Power Hit Radio“ Top15 pirmoje vietoje išsilaikė net penkias savaites.

„Panašu, kad žmonės tinkamai įvertino ir suprato ironiją. Nors iš tikrųjų tai tiesiog kosmosas kaip žmonės balsavo ir palaikė. Tai tikrai džiugina“, – šypsodamasis teigia „Boomeris“.

Aukštos pozicijos žinomuose radijo stotyse taip pat leido atsirasti ir netikėtiems atradimams.

Muzikantas atskleidžia, kad su savo dainomis sugeba nustebinti net visko mačiusius ir girdėjusius žmones: „Draugas pasakojo, kad kai pas jį baldininkai dirbo bute ir per radiją užgrojo Boomeris, baldininkai tik sukluso į dainą ir taip nuoširdžiai nustebę pasakė, kad nieko panašaus nebuvo girdėję, – juokdamasis pasakoja atlikėjas. – Vadinasi muzika kažkuo išsiskiria, sukelia įvairias emocijas, o tai ir yra svarbiausia. Iš esmės komentarai yra teigiami, žmonės supranta, kad šituose kūriniuose yra daug ironijos. Tam ir kuriu šią muziką, kad būtų linksma, bet tuo pačiu ir kokybiškai klausomasi. Dabar bus įdomu sulaukti naujų, netikėtų komentarų ir pažiūrėti kaip gi seksis klausytojams „stumdyti geležį“.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.