Reperis AkA kartu su duetu „KASyraKAS“ pristatė naują kūrinį

Po metų tylos reperis AkA kartu su duetu „KASyraKAS“, besislepiančių po išmaniomis kaukėmis su LED ekranais pristato naują kūrinį „Skandalas“. Klipas ir daina buvo paruošti dar šių metų pradžioje, tačiau dienos šviesą išvydo tik dabar.

 Reperis AkA kartu su duetu „KASyraKAS“ pristatė naują kūrinį.<br> Youtube stopkadras.
 Reperis AkA kartu su duetu „KASyraKAS“ pristatė naują kūrinį.<br> Youtube stopkadras.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

May 13, 2022, 2:14 PM

„Prasidėjus karui Ukrainoje mažiausiai norėjosi kalbėti apie lietuviškųjų žvaigždučių „nuodėmes““, – sako AkA.

Dainoje, kaip ir klipe gausu užuominų į garsių lietuviškojo pramogų pasaulio veikėjų žygdarbius. Pasak atlikėjo, taip yra ne dėl papildomų peržiūrų ar klikų, o tam, kad pramogų pasaulio žvaigždūnų „snukučius“ pabaksnoti į jų paties sysiuko balutę vidury kambario, kurią jie pridarė it katinukai pritrūkę dėmesio.

„Pastaruosius kelerius metus neapleido mintis tai padaryti... Nepakenčiu daugelio jų „fake“ gyvenimo, kurį demonstruoja socialiniuose tinkluose, apsimestinio gerumo, ir vertybių, apie kurias nuolat kalba, nors absoliučiai visi užkulisuose žinome, kad yra priešingai, nei mato šimtatūkstantinė gerbėjų armija, ir alpstančios bobutės koncertuose.

Nėra nieko blogiau, nei didžiuotis mylimu vyru, nors tuo pat metu esi neištikima, kalbėti apie toleranciją ir žeminti savo darbuotojus, ar parsidavinėti viename Kauno viešbučių, kai „ups“, koncertai nepaėjo... Jau nekalbu apie bujojantį alkoholizmą, ir pomėgius „šnioti“ kokainą, o paskui bartis su visu pasauliu“, – sako AkA.

Tuo tarpu KASyraKAS duetas, besislepiantis po LED kaukėmis sako pasirinkę personažų vaidmenį. Norime išlikti „incognito“ būtent todėl, kad nesivaikome populiarumo, nesivaržome, nesilaikome jokių standartų, o aplinkinių nuomonė mums tiesiog nerūpi.

Paklausti ar nesibaimina, kad ėmus kurti dainas ne tik pašiepiančias lietuviškojo pramogų pasaulio garsenybes, tačiau ir atskleidžiančias jų tikrąjį gyvenimą, trijulė sako, kad nesibaimina. Parodija ir sarkazmas pasak jų, tik vienas iš komedijos žanrų, tad įsižeisti būtų mažų mažiausiai kvaila.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.