Muzikos prodiuseris Paulius Jasiūnas pristato dainą „Bėk, meile, bėk“

Žinomas muzikos prodiuseris Paulius Jasiūnas, radijo stoties „Lietus“ muzikos apdovanojimuose 2021-aisiais pripažintas kaip geriausias metų muzikos autorius, melomanams pristato antrąją solinę dainą iš būsimo albumo „Bėk, meile, bėk“.

P.Jasiūnas.<br>T.Andrijausko nuotr.
P.Jasiūnas.<br>T.Andrijausko nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

May 27, 2022, 12:50 PM

Pasakodamas apie dainos kūrybą atlikėjas išlieka atviras – ji yra tarsi įsileidimas į savo vidinį pasaulį. Tiesa, Paulius tikisi, kad klausytojai joje suras ir daug universalumo.

„Ji, kaip ir visos mano solinės dainos, – labai asmeniška. Bet tikiuosi, kad ir be asmeninės istorijos šia daina pavyko apčiuopti kažką universalaus, kas bendra visiems. Tikiuosi, kad klausytojai dainos tarpus – kur ta meilė bėga, nuo ko, pas ką ir kodėl – užpildys savo asmeninėmis patirtimis“, – apie dainą pasakoja Paulius.

Atlikėjas atskleidžia, kad dar šiais metais dienos šviesą išvys ir pirmasis jo solinis albumas, kuriame nuguls ilgia brandinta kūryba.

„Tiesą sakant, dainos jau sukurtos, dar truputį pašlifuosiu, niekur neskubu, bet ir įstrigti begaliniuose taisymuose nesinori“, – kalba Paulius, šią vasarą žadantis dar bent vieną premjerą. – Vasarą visi stengiasi išleisti nuotaikingą vasaros hitą.

Pradėjęs dainuoti pats turiu tik vieną tikslą – kad būtų gražu ir man, ir klausytojams. Bet gal pavyks ir pakankamai vasariškai, pamatysim, dar ne vasara“.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.