Ruslanas Kirilkinas pristatė naują dainą, raginančią nerti į vasarą su gera nuotaika

Dainininkas Ruslanas Kirilkinas pristato naują dainą, kurios žodžius parašė Andrius Jovarauskas, o vaizdo klipą režisavo ir filmavo Andrius Vengalis.

Ruslanas Kirilkinas.<br>Asmeninio albumo nuotr.
Ruslanas Kirilkinas.<br>Asmeninio albumo nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2022-05-30 23:10, atnaujinta 2022-05-31 15:36

„Daina „Prisiglausk“ pareikalavo daug laiko, kantrybės ir tikėjimo. Pirmieji įrašo bandymai buvo pradėti dar prieš karą Ukrainoje. Kaip ir visas pasaulis, buvome nežinioje ir didžiulėje baimėje bei laukime kada gi viskas pasibaigs. Deja, tačiau karas vis dar nesibaigia, kad ir kaip sunku susitaikyti su tokia realybe, bet gyvenimai mūsų niekur nedingo. Mes ir toliau privalome dirbti, kurti, svajoti ir tikėti.

Žmogui reikia žmogaus, kad jį mylėtų, jaustų, prisiglaustų…

Viskas tampa netikra ir beprasmiška, kai nustojame tikėti, mylėti… Kartais apsikabinimas atstoja tūkstantį nereikalingų ir tuščių žodžių. Dovanodami kūrinį „Prisiglausk“, norime palinkėti nenustoti tikėti ir mylėti vienas kitą, nerti į vasarą su lengvumu ir gera nuotaika. Tad jei prisiglaudę pajutote kūnu bėgančius šiurpuliukus, tai geras ženklas, vadinasi tikra meilė stovi prieš jus“, – sako Ruslanas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.